Ο Άρης Σερβετάλης εξομολογείται: “Έτσι κατάφερα να υποδυθώ τον Άγιο Νεκτάριο”

Πατήστε εδώ και ακούστε το άρθρο

Ο Άρης Σερβετάλης είναι ένας ηθοποιός, ο οποίος μας συστήθηκε από την τηλεόραση με το “Είσαι το Ταίρι Μου” και το “Κλείσε τα Μάτια”,αλλά τα τελευταία χρόνια πειραματίζεται κυρίως με το θέατρο και το σινεμά.

Τον Οκτώβριο της περασμένης χρονιάς ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της διεθνούς κινηματογραφικής παραγωγής “Man of God”, με τη συμμετοχή φημισμένων πρωταγωνιστών όπως ο Μίκι Ρούρκ και τον Σερβετάλη στο ρόλο του Αγίου Νεκταρίου. Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ανέλυσε την μέθοδο του για να καταφέρει να προσεγγίσει το ρόλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης Σερβετάλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν να φέρω μια σωματική κούραση. Ο Άγιος έκανε αγρυπνίες ολόκληρες, ολονύχτιες με προσευχή στην Παναγία».

«Σε αυτό, τώρα, πως να τοποθετηθείς; Πως να φέρεις τον εαυτό σου στο γύρισμα σε μια τέτοια κατάσταση;» αναρωτήθηκε ο ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει και σε ταινίες όπως οι “Άλπεις” του Γιώργου Λάνθιμου και τα “Μήλα” του Χρήστου Νίκου.

Η πρεμιέρα της νέας του ταινίας είχε οριστεί αρχικά για τον Δεκέμβριο του 2020. Τελικά, στις 25 Απριλίου έγινε η πρώτη προβολή της, στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου της Μόσχας.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!