Ο Economist των Rothschild … ειρωνεύεται τον Assad.

Πατήστε εδώ και ακούστε το άρθρο

Ο Economist ειρωνεύεται τον Assad,  κέρδισε αλλά είναι μία νίκη ανούσια γράφουν, διότι οι μισθοφόροι των τοκογλύφων μετέτρεψαν τη Συρία σε ερείπια. Και ρίχνουν την ευθύνη στον Assad που δεν παρέδωσε την εξουσία στους πράκτορες των Rothschild.

Πριν λίγα χρόνια οι Rothschild μέσω του Economist έδιναν γραμμή σε στρατούς και δημοσιογράφους να χτυπήσουν τον Assad όσο πιο δυνατά γίνεται. Τον αποκαλούσαν «τέρας» αυτοί που δημιούργησαν το ISIS κι αποκεφάλιζαν ακόμα και μικρά παιδιά για να γονατίσουν τους Σύριους και ψυχολογικά.

500.000 νεκροί ο λογαριασμός και οι μισοί κάτοικοι της Συρίας έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους. Κι είναι τεράστιο το δίλημμα.

Άξιζε τελικά να πεθάνουν 500.000 άνθρωποι και να ξεσπιτωθούν 10.000.000 για να μην επιβάλλουν οι σιωνιστές τη δική τους κυβέρνηση στους υπόλοιπους Σύριους; Γλίτωσαν την σκλαβιά αλλά έχασαν χέρια και πόδια.

Θα άξιζε πραγματικά αυτή η θυσία αν η υπόθεση της Συρίας ήταν αυτό που θα αφύπνιζε την ανθρωπότητα και θα την έκανε να αντιληφθεί πως λειτουργεί και πως επεκτείνεται η Αυτοκρατορία χρησιμοποιώντας άλλους λαούς ως βιτρίνα για να υποτάξουν τους ανυπότακτους.

Μάλλον χαμένη πήγε η θυσία όλων αυτών των ανθρώπων.

Στο πιο ακριβό μάθημα γεωπολιτικής των τελευταίων χρόνων που κόστισε αμέτρητες ζωές, αμέτρητες περιουσίες και δυστυχία, οι περισσότεροι άνθρωποι αδιαφόρησαν, δεν έδωσαν καμία σημασία. Δεν κατάλαβαν τίποτα, δεν έμαθαν το παραμικρό.

Σ. Σ.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!