Ο πόνος του σήμερα, θα είναι η δύναμη του αύριο!

Όπως λειτουργούν οι πνευματικοί νόμοι για κάποιον που αδίκησε, έτσι λειτουργούν και αντίστροφα για ένα λαό που αδικήθηκε.

Εννοείται ότι σαν σύνολο Ελλήνων όχι μόνο δεν αξίζουμε την Πόλη και την Αγιά Σοφιά, αλλά και ούτε και την σημερινή υποτιθέμενη ελευθερία μας. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες θάλασσες, που δεν τις βλέπεις στο χάρτη αλλά στα ιστορικά βιβλία και στα μαρτυρολόγια και που έχουν σχηματιστεί από τα ποτάμια μαρτύρων του Γένους μας, από τις καταστροφές, διωγμούς και σφαγές που πλήρωσαν οι πρόγονοί μας στην ροή των αιώνων.
Για αυτές τις θάλασσες αίματος αλλά και για μερικούς Έλληνες που ζουν σήμερα, στην πιο αμαρτωλή εποχή από κτίσεως κόσμου, και αντιστέκονται στα πάθη και στην αμαρτία, για αυτούς ο Θεός θα κάνει το Μέγα θαύμα. Στην σημερινή εποχή αναστήθηκαν τα Σόδομα αλλά ταυτόχρονα είναι και η εποχή των Αγίων, όπως έλεγε ο Πατήρ Ευμένιος Σαριδάκης. Στην σημερινή εποχή είναι πολύ προσιτή η αμαρτία, πολύ εύκολη και πολύ μεγάλη. Το να αντιστέκεσαι τώρα είναι πολύ πιο δύσκολο, πολύ πιο ηρωικό.

Όπως έλεγε ο αγαπημένος Γέροντας, μετά την μπόρα την δαιμονική θα έρθει η λιακάδα η θεϊκή.
Το Ποθούμενο του Γένους θα έρθει, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για να ερμηνεύσεις τις προφητείες ενός Αγίου, πρέπει να είσαι και εσύ Άγιος, αλλιώς θα πλανηθούμε όπως οι εβραίοι, που το δικό τους ποθούμενο αλλιώς το περίμεναν και αλλιώς ήρθε.

Δεν ξέρουμε πως θα έρθει το Ποθούμενο. Δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα καταλήξουμε στις ακτές του Βοσπόρου. Ξέρουμε όμως ότι τα σημεία επαληθεύονται, τα λόγια και οι προρρήσεις των Αγίων έχουν ήδη ξεκινήσει να πραγματοποιούνται και κάποια από αυτά αποτελούν πλέον γεγονότα που έχουν συμβεί.
Η αναμόρφωση των Ελλήνων έχει ξεκινήσει και ας μην φαίνεται. Ο πόνος, η δυσκολία, ο φόβος που θα έρθει και η ταπείνωση των νεοελλήνων θα λειτουργήσει ως φωτιά που θα ατσαλώσει και που θα καθαρίσει την ψυχή μας.

Όλοι έχουν συσπειρωθεί εναντίον μας. Εναντίον των Ορθοδόξων που αντιστέκονται. Όμως το μίσος και ο πόλεμος των ευρωσιωνιστών κατά της Πατρίδας μας θα λειτουργήσει αντίστροφα, αφού το κακό χωρίς να το καταλάβει δημιούργησε ένα δίπολο με την Ελλάδα μόνη της στο ένα πόλο. Μας έκαναν πρωταγωνιστές χωρίς να το καταλάβουν. Μας έκαναν το Μεγάλο και μοναδικό εχθρό του τέταρτου Ράιχ και τους μελλοντικούς νικητές του ευρωπαϊκού αυτού πολέμου. Η δόξα της Ελλάδας θα περάσει μέσα από την ταπείνωση και μεταμόρφωση μετάνοιά της.

Ο πόνος του σήμερα, θα είναι η δύναμη του αύριο!

Γιώργος Θαλάσσης

Πηγή: romioitispolis


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!