Ο «ψεκασμένος» Μόσιαλος, οι «ψεκασμένες» του αναρτήσεις και το «ψεκασμένο» κοινό του

Από δω και στο εξής θα μιλάμε τη «γλώσσα» σας, για να μπορούμε να συνεννοηθούμε

Μάθανε λοιπόν κάποιοι τα τελευταία χρόνια, να πρέπει να σέβονται τους ομοφυλόφιλους και τις εθνικές και εθνοτικές μειονότητες (δια νόμου), αλλά δεν έμαθαν να σέβονται τις απόψεις των πολιτών, είτε είναι εσφαλμένες (κατά την δική τους άποψη) είτε όχι. Φυσικά του χρυσού κανόνα εξαιρούνται οι Αθεϊστές οι οποίοι μπορούν να χαρακτηρίζουν στα social media τους πιστούς χριστιανοταλιμπάν και κανένας εισαγγελέας ποτέ να μην παρεμβαίνει. Εδώ δεν έχουμε ρητορική μίσους, έχουμε «ποιητική αδεία».

Στην «ποιητική αδεία» συμπεριλαμβάνεται και η λέξη «ψεκασμένος» την οποία δημοσιογράφοι του ΣΚΑΊ, τα Ελληνικά Hoaxes, και κάποιοι πολιτικοί κωλοτούμπες αρχικά καθιέρωσαν. Τώρα τείνει να γίνει πάγιος χαρακτηρισμός όλων εκείνων που δεν ακολουθούν πρόθυμα το εκάστοτε κυβερνητικό αφήγημα και είναι «συνωμοσιολόγοι». Μην πούμε και εν γένει έχει αντικαταστήσει τον χαρακτηρισμό του μαλάκα.

Έτσι λοιπόν και ο πολλά βαρύς επιστημονικά Ηλίας Μόσιαλος, που σύμφωνα με τις πληροφορίες του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook διαμένει στο Λονδίνο, είπε στις αναλύσεις του να υιοθετήσει κι αυτός τον επιστημονικό όρο «ψεκασμένος».

Ο πολλά βαρύς επιστημονικά Ηλίας Μόσιαλος, φίλος και των Ελληνικών Hoaxes, έχει μεν κάνει ιατρικές σπουδές, πλην όμως στο βιογραφικό του δεν έχει εξασκήσει το λειτούργημα του ιατρού. Ο το πάλε ποτέ βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Υπουργός Επικράτειας με καθήκοντα κυβερνητικού εκπροσώπου στην κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου, έχει ως αντικείμενο τις Πολιτικές και τη Διοίκηση της Υγείας, και είναι διευθυντής και ιδρυτής του LSE Health στο Λονδίνο.

Ο πολλά βαρύς επιστημονικά Ηλίας Μόσιαλος, ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα ως φοιτητής της ιατρικής με την ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, μετά έκανε κωλοτούμπα στο ΠΑΣΟΚ, και τον Μάρτιο του 2020 αποδέχθηκε τη πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να εργαστεί ως εκπρόσωπος και σύμβουλος της Ελλάδας σε διεθνείς οργανισμούς για την αντιμετώπιση της Πανδημίας κορονοϊού 2019–20, θέση που κατέχει «αμισθί».

Με λίγα λόγια, λομπίστας της υγείας είναι από τους «αμισθί» που δουλεύουν για… την «δόξα».

Ο πολλά βαρύς επιστημονικά Ηλίας Μόσιαλος, είναι λαλίστατος στα δυο μασκοφορεμένα προφίλ του στο facebook, αλλά σπανίως απαντά στην κριτική ορισμένων “ακολούθων” του. Οι δε «ψεκασμένες» αναλύσεις του -σύμφωνα με την δική του ορολογία- απευθύνονται σε εκείνους που δεν κατανοούν Χριστό, και κρέμονται από τα χείλη του μπας και τους πουν αύριο τι τους ξημερώνει.

Ένας από τους «ψεκασμένους» ακολούθους του

Αναδημοσιεύονται δε, ως σήριαλ Νέας Διαθήκης από όλα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ. Ο Μόσιαλος είπε…

Ο Μόσιαλος είπε λοιπόν

Κατά τον μέγα επιστήμονα, αυξήθηκαν τα κρούσματα του ιού, για δυο λόγους:

  1. Χαλάρωσε η υλοποίηση των μέτρων
  2. Λόγω της αύξησης του αριθμού των τεστ και της επιδημιολογικής επιτήρησης

Μα άμα έχεις το δεύτερο, δεν χρειάζεται καν να μιλάς για το πρώτο, εκτός κι αν δεν έχεις κάνει την αριθμητική της α’ Δημοτικού:

Στα 100 μήλα ένα χαλασμένο. Στα 200 πόσα; Στα 1000 πόσα; κλπ Το ότι στα 10.000 μήλα θα βρεθούν περισσότερα χαλασμένα, δεν σημαίνει ότι υπάρχει επιδημία σάπιων μήλων, ούτε ότι ο αγρότης χαλάρωσε τα μέτρα φύλαξης τους.

Μετά λέει ότι η συνταγή των προστίμων δεν θα αποδώσει. Πως δεν θα αποδώσει που έχει αποδώσει; Αλλά στο Λονδίνο λέει ότι ζει, δεν μπαίνει στα  ελληνικά ΜΜΜ που λένε στον πολίτη να έχει το νου του μην και είναι αυτός που θα πάει την πληρότητα από το 65% στο 66% γιατί θα φάει πρόστιμο! Δεν μπαίνει στα ελληνικά μάρκετ, δεν βλέπει τους οδηγούς ταξί και λεωφορείων να λιώνουν με την μάσκα, τους ψήστες και τα γκαρσόνια. Στην καρακοσμάρα του ζει ο κος Μόσιαλος in London?

Αν δεν εφαρμόσουμε τα μέτρα τότε θα επικρατήσει αίσθημα ανασφάλειας σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού και πολλοί θα περιορίσουν τις δραστηριότητες τους, λέει. Ναι. Ενώ με τα μέτρα, τόσοι στους γάμους και τα βαφτίσια, τόσοι στις ταβέρνες, τόσοι εδώ όχι όρθιοι αλλά καθιστοί, μάσκα εδώ και μάσκα παραπέρα, οι δραστηριότητες συνεχίζονται μια χαρά και η οικονομία θα πάει σύννεφο να βρει τον κο Μόσιαλο!

Αλλά στάσου, μύγδαλα. Ήρθε και η στιγμή των ψεκασμένων…

Ο ιός είναι ένα ψέμα. Όλα τα κατευθύνουν μεγάλα συμφέροντα για να επιβάλλουν περιορισμό των ελευθεριών μας και να μας φιμώσουν. Κλασική αντίδραση μέρους της Ελληνικής κοινωνίας. Δυο παρατηρήσεις εδώ: η συντριπτική πλειοψηφία των ψεκασμένων θα εφαρμόσει ευλαβικά τα μέτρα αν η κατάσταση ξεφύγει και έχουμε δεύτερο κύμα.Το θέμα όμως είναι να μη φτάσουμε σε δεύτερο κύμα λόγω της ανευθυνότητας ορισμένων. Επομένως πρέπει να υπάρξει μηδενική ανοχή στη διασπορά ψευδών ειδήσεων και ψεκασμένων ‘θεωριών’.

Πάλι φταίει ο Έλληνας και οι θεωρίες συνωμοσίας του. Αλλά έχει πείρα ο πολλά βαρύς επιστημονικά κος Μόσιαλος πως να πετάει το μπαλάκι των ευθυνών στους πολίτες: Το 2010 υπερψήφισε τον μηχανισμό στήριξης της χώρας από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Ήταν ακριβώς εκείνη η εποχή του «μαζί τα φάγαμε», και «διοικώ ένα κράτος διεφθαρμένων», όπως έλεγε ο ΓΑΠ.

Τόσο πολύ φταίει, λοιπόν, και τώρα ο Ελληνικό λαός, που ξεσηκώθηκαν χιλιάδες στην Γερμανία και αλλού και βγήκαν στους δρόμους! Νικήσαμε πάλι! Η Ελλάδα μεταλαμπάδευσε ξανά τα φώτα της στην Ευρώπη! Αμήν Παναγία μου, γιατί χεσμένους μας είχαν όλα αυτά τα τελευταία χρόνια.

«Ο ψεκασμένος Μόσιαλος λέει» θα έχει και συνέχεια. Γιατί λέει και για τα εμβόλια, ελπίζοντας να μην καταλάβουμε τι λέει και να.

 

Έλα μου ντε όμως που καταλαβαίνουμε.

Ψιτ κυρ Ηλία, αν ψεκάζουν εμένα, ψεκάζουν κι εσένα. Μην σου πω εσένα ακόμα περισσότερο in London!

Και να ψεκασμένε αδερφέ μου
που μάθαμε να κουβεντιάζουμε
ήσυχα, ήσυχα κι απλά.
Καταλαβαινόμαστε τώρα
δε χρειάζονται περισσότερα…


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!