Ο Τούρκος δήμαρχος Ανοβέρου προειδοποιεί αυτούς που θα πάνε διακοπές στην Τουρκία !

Στο σώμα Τούρκος στο μυαλό Γερμανός! Σκάνδαλο από τον Τούρκο δήμαρχο του Ανοβέρου ! Απειλή σε αυτούς που θα πάνε στην Τουρκία
Ο δήμαρχος Μπεκίρ Ονάι – δήμαρχος της πόλης Αννόβερο της Γερμανίας απείλησε πώς θα διώξει από τη δουλειά τους εργαζόμενους οι οποίοι θα πάνε διακοπές στην Τουρκία.

Στην γραπτή ανακοίνωση που έγινε από τη Διεύθυνση Ανθρώπινων Πόρων του δήμου Ανοβέρου όπου δήμαρχος είναι ο Μπελιτ Ονάι, αναφέρεται πως “Σίγουρα δεν προτείνονται για επισκέψεις, οι περιοχές για τις οποίες ισχύει η ταξιδιωτική προειδοποίηση (συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας). Κατά την επιστροφή τους στη δουλειά θα τεθούν για 14 ημέρες σε καραντίνα και δεν θα πληρωθούν για αυτό το διάστημα. Αν μολυνθούν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αυτό θα θεωρηθεί παράβαση καθήκοντος” , ουσιαστικά εκβιάζοντας τους εργαζόμενους δηλαδή. Ο δήμος Επίσης αναφέρει ότι σε περίπτωση μόλυνσης θα τεθεί σε λειτουργία το εργατικό δίκαιο, απειλώντας έμμεσα με απόλυση τους εργαζόμενους.

Bedeni Türk, kafası Alman! Hannover’in Türk belediye başkanından skandal! Türkiye’ye gidecekleri tehdit etti – Yeni Akit

Almanya’nın Hannover kentinde Türkiye’ye tatile gidecek işçilere yönelik skandal bir girişime imza atıldı. Türk kökenli Belit Onay başkanlığındaki Hannover Belediyesi İnsan Kaynakları’ndan yapılan açıklamada, ” Seyahat uyarısının geçerli olduğu (Türkiye de dahil) bölgelere ziyaret şiddetle tavsiye edilmez. İş dönüşünde 14 gün karantinaya alınarak bu süreçte ücret ödenmeyecek.

7/7/2020

Σχ: Προφανώς η Τουρκία έχει συνηθίσει οι Τούρκοι που υπηρετούν την αυτοδιοίκηση στο εξωτερικό, να είναι σκλάβοι του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας. Και εδώ που ο Τούρκος δήμαρχος απλά ακολουθεί το νόμο, εκνευρίζονται ! Μακάρι να είχαμε κι εμείς τέτοιους μουσουλμάνους δημάρχους στην Θράκη.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!