Οι θρησκευόμενοι ας κάνουν μία προσευχή… να προσλάβουν την Ηριάννα στο Δημόσιο, και οι άθεοι ας συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα!

H Ηριάννα , της οποίας το δακτυλικό αποτύπωμα βρέθηκε σε γεμιστήρα όπλου, αθωώθηκε και πρέπει να αποζημιωθεί για τις μέρες που κρατήθηκε… από το Δημόσιο… δηλαδή από εμάς κι όχι από αυτούς που έκαναν τα όποια λάθη στη διαδικασία.

Αυτοί που έλαβαν λανθασμένες αποφάσεις είναι που θα πρέπει να πληρώσουν την αποζημίωση και όλο το διοικητικό κόστος που φόρτωσαν στο Δημόσιο , τις εργατοώρες και τα υλικά που ξοδεύτηκαν άσκοπα.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον στο άρθρο για την αναρχική …Ηριάννα είναι ότι έχασε τη σειρά της να μπει κι αυτή στο Δημόσιο! Ναι! Έχασε μόρια!

Αυτός είναι ο καημός των αναρχικών Βορείων Προαστίων… Να φάνε κι αυτοί από τις σάρκες των φτωχών ώστε να φιλοσοφούν ελεύθερα και κάθε 15 μέρες το ΑΤΜ να γεννάει λεφτά από τις κατασχέσεις των λογαριασμών των ανέργων.

Οι θρησκευόμενοι ας κάνουν μία προσευχή …να προσλάβουν την Ηριάννα στο Δημόσιο και οι άθεοι ας συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα να απαιτήσουν πρόσληψη για την Ηριάννα.

Εφόσον κάθονται ή λουφάρουν 100.000 υπάλληλοι … Μία ακόμα που να βρίζει τους νοικοκυραίους που ματώνουν στους φόρους για να πληρώνονται οι διανοούμενοι αναρχικοί που χαλαρώνουν σε αντικαπιταλιστικά κότερα … δεν θα μας ήταν και ιδιαίτερο βάρος.

Το προσέξατε ότι σύσσωμος ο τύπος πήρε το μέρος της όπως έγινε και στην περίπτωση του Ρωμανού;

Εξουσία κι αντιεξουσιαστές είναι ένα στην Ελλάδα.

Οι μόνοι που είμαστε εκτός αυτής της παρέας… είμαστε εμείς που πληρώνουμε τους κρατικοδίαιτους «επαναστάτες» εντός κι εκτός Βουλής.

Αρθρογράφος Σ.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!