Ολλανδική πόλη δημιουργεί την πρώτη «τρανσέξουαλ διασταύρωση» και το διαδίκτυο απορεί.

Την προσοχή και το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου έχει προσελκύσει το τελευταίο διάστημα η εγκαινίαση μίας νέας διασταύρωσης σε χρώματα των τρανσέξουαλ.

Μια πόλη έξω από το Άμστερνταμ απέκτησε την πρώτη διασταύρωση «τρανσέξουαλ». Όπως ήταν φυσικό, η λεπτομέρεια προκάλεσε απορία στους χρήστες των κοινωνικών μέσων.

Η πόλη ονόματι Almere εγκαινίασε την διασταύρωση των τριών χρωμάτων σε μια επίδειξη με σκοπό την ανάδειξη και την υποστήριξη για τους τρανσέξουαλ. Προφανώς το πρώτο του είδους της, η διασταύρωση είναι ζωγραφισμένη ροζ για τα κορίτσια, μπλε για τα αγόρια και λευκό για όσους αισθάνονται ότι το βιολογικό τους φύλο δεν αντανακλά ποιοι είναι πραγματικά.

Ο Alderman Jerzy Soetekouw δήλωσε κατά τη διάρκεια της τελετής για την εγκαινίαση της διασταύρωσης ότι «όλοι μπορούν να είναι αυτό που θέλουν να είναι» στην Almere. «Είναι μια πόλη όπου όλοι μπορούν να νιώθουν αξιέπαινοι, συμπεριλαμβανομένης της κοινότητας Rainbow», πρόσθεσε.

«Μπορώ να περπατήσω πάνω του όντας straight;», σχολίασε ένας netizen. «Ή μήπως είναι μόνο για τους LGBTQRSTUVW-ers;», αναρωτήθηκε στην συνέχεια.

«Ως γυναίκα τρανσέξουαλ, θεωρώ ότι αυτό είναι άσκοπο και περιττό. Υπάρχει επίσης μια ουδέτερη διασταύρωση για όλα τα φύλα; έγραψε μία άλλη σχολιαστής.

«Λίγο ανόητο για αυτούς τους τρανσέξουαλ που τώρα όλοι πρέπει να πάνε στην Almere για να διασχίσουν την διασταύρωση, ανέφερε άλλος, ενώ τόνισε ότι τέτοιες κινήσεις αυξάνουν μόνο τις διαιρέσεις εντός της κοινωνίας.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!