Ομελέτα με Φρέσκα Σκόρδα ή Κρεμμυδάκια

Υλικά:

2-3 αυγά
6-7 σκόρδα ή κρεμμυδάκια
2-3 κουταλιές λάδι
1 φλιτζάνι νερό
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση:

Ψιλοκόβουμε τα σκόρδα ή τα κρεμμυδάκια. Βάζουμε σε ένα τηγάνι ένα φλιτζάνι νερό και ρίχνουμε τα σκόρδα ή κρεμμύδια. Τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνουμε λίγο λάδι, αλάτι, μπόλικο πιπέρι και τα αυγά. Ανακατεύουμε το μείγμα μέχρι να ροδίσει.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!