Ομελέτα με φρέσκα σκόρδα ή κρεμμυδάκια

Υλικά:
2-3 αυγά
6-7 σκόρδα ή κρεμμυδάκια
2-3 κουταλιές λάδι
1 φλιτζάνι νερό
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε τα σκόρδα ή τα κρεμμυδάκια. Βάζουμε σε ένα τηγάνι ένα φλιτζάνι νερό και ρίχνουμε τα σκόρδα ή κρεμμύδια. Τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνουμε λίγο λάδι, αλάτι, μπόλικο πιπέρι και τα αυγά. Ανακατεύουμε το μείγμα μέχρι να ροδίσει.

Πηγή: diakonima


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!