Ώσπου ένα βράδυ, είδε τον Χριστό στον ύπνο της που την καλούσε κοντά Του

Η βαπτιστήρα μου η Λυδία καλή της ώρα εκεί που βρίσκεται , ήταν μία Καθολική νέα κοπέλλα απο τις Φιλιππίνες από πολύ πτωχή οικογένεια αλλά πολύ πιστή στον Θεό . Ήλθε στην Ιερουσαλήμ και άρχισε να εργάζεται μέσα σε σπίτι .

Άρχισε να μαθαίνει Ελληνικά τα έγραφε τέλεια και να ψάλλει και να διαβάζει το Ευαγγέλιο .

Ώσπου ένα βράδυ, είδε τον Χριστό στον ύπνο της που την καλούσε κοντά Του. Τρόμαξε αλλά έβλεπε συνέχεια αυτό το όνειρο . Το Σάββατο αργία , αλλά εκείνη δουλειά ΄Ηθελε μιά ημέρα να αξιωθεί να πάει να δεί την τελετή της Αφής του Αγίου Φωτός αλλά δεν είχε αυτήν την ευκαιρία .

Ώσπου κάποια χρονιά τα κατάφερε με τα αφεντικά της και το Μεγάλο Σάββατο παρεβρέθηκε και είδε το Άγιο Φώς . Χαρές , Χαρά , έλαμπε ολόκληρη . Χαρά Χριστού που σήμερα ψάχνουμε όλοι μας να την βρούμε μέσα μας και στούς ανθρώπους γύρω μας .

Κλάματα όλες τις ημέρες, αλλά είχε πάρει την απόφαση να βαπτιστεί αμέσως και να γίνει Χριστιανή Ορθόδοξη.

‘Ετσι,ήλθε η ευλογημένη ημέρα και ένα πρωινό , έγινα η νονά της στον Ιορδάνη Ποταμό . Μέσα στις προσευχές μου ήταν και η κρυφή ευχή μου να γίνει ιεραπόστολος σε μιά χώρα εκατομμυρίων που ο Καθολικισμός κάνει θραύση .

Για το κλάμα δεν μπορώ να σας το περιγράψω, συνέχεια κλάματα ασταμάτητα απο χαρά που θα γινόταν Ορθόδοξη . Της είχε μιλήσει ο Χριστός μέσα στη ψυχή της και δεν περίμενε ούτε λεπτό καμία αναβολή .

Το όνομα της;

Της Αγίας Λύδίας της Φιλιππισίας και Δόξα τω Θεώ ! Έπιασαν και οι προσευχές μου και τώρα είναι μία ιεραπόστολος που εργάζεται για τον Χριστό και την Ορθοδοξία.

Την βλέπετε την Λυδία μου να κλαίει στην φώτο.

Ο Θεός και η Αγία Λυδία να την έχουν πάντοτε καλά και να έχουμε όλοι εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί τις Ευλογίες της Αγίας Λυδίας. Αμήν !


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!