Όταν ο Γέροντας Ευθύμιος τα… έψαλλε στον Σωτήρη Τσιόδρα

Η Επίσκεψη του Σωτήρη Τσιόδρα στο Άγιο Όρος και η συνάντηση.

Κατά την επίσκεψή του, η οποία διήρκεσε λίγες μόνο ώρες, ο κ. Τσιόδρας επισκέφθηκε τον Γέροντα Ευθύμιο στην Καψάλα, μαθητή του Αγίου Παϊσίου, με τον οποίο είχε σύντομη συζήτηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Κελί του π. Ευθυμίου στην Καψάλα, που είναι αφιερωμένο στην Ανάσταση του Χριστού και ανήκει στην Ιερά Μονή Σταυρονικήτα, έχει ανεγερθεί ο μοναδικός ναός στο Άγιον Όρος, που είναι αφιερωμένος στον Άγιο Παΐσιο. Τα εγκαίνιά του έγιναν πέρυσι.

Ο κ. Διονύσης Μακρής στην τελευταία του εκπομπή λέει ότι επισκέφθηκε ο Τσιόδρας τον γέροντα Ευθύμιο στην Καψάλα και προσπάθησε να τον μεταπείσει, να μην έχει αυτές τις απόψεις για τα εμβόλιο που θα βγει, αλλά ο γέροντας του τα έψαλλε σε το τόνο βαρύ και ασήκωτο και έβαλε την ουρά κάτω από τα σκέλια και έφυγε μετά πήγε στην Αθωνιάδα να δει τους μαθητές άν τηρούσαν τα μέτρα, αν φορούσαν μάσκα και κανένας μαθητής δεν φορούσε μάσκα και τους ρώτησε γιατί το κάνουν αυτό, γιατί δεν φορούν μάσκα και οι μαθητές του απάντησαν ότι δε μας αφήνουν οι πνευματικοί μας.

Έχουμε τέτοια εντολή από τους πνευματικούς μας να μην ντυνόμαστε καρναβάλια…


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!