Ουαλία: Ολόκληρο χωριό μένει στα αζήτητα εδώ και τρία χρόνια παρότι πωλείται σε τιμή διαμερίσματος

Πατήστε εδώ και ακούστε το άρθρο

Το χωριό Αμπερλεφένι, στην Ουαλία, πωλείται εδώ και τρία χρόνια, αντί περίπου 1,5 εκατ, ευρώ, αλλά δεν το αγοράζει κανείς λόγω της αβεβαιότητας που προκαλείται από το επερχόμενο Brexit.

Για περίπου 1,5 εκατ. ευρώ μπορείτε να αγοράσετε πολλά, όπως ένα πολυτελές διαμέρισμα στο δυτικό διαμέρισμα ή το χωριό Αμπερλεφένι, στην Ουαλία, το οποίο πωλείται εδώ και τρία χρόνια, αλλά δεν το αγοράζει κανείς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Wales Online», πωλούνται 16 σπίτια και αγροικίες μαζί με καλλιεργήσιμη έκταση στο εν λόγω χωριό που βρίσκεται στο Γκούινεντ της Ουαλίας.

Ο μεσίτης Ντάφιντ Χάρντι δήλωσε σχετικά:

«Κύριο πρόβλημα είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης στην αγορά από τότε που έγινε το δημοψήφισμα [του Brexit]. Θα μπορούσε να είναι αυτό, αν ή όταν φεύγουμε από την Ε.Ε., οι ιδιοκτησίες ενός συγκεκριμένου συγκροτήματος ενδέχεται να καταλήξουν απαρατήρητες μέχρι την αγορά. Αυτό σημαίνει την εγκατάσταση νέων λεβήτων και την αναβάθμιση των συστημάτων θέρμανσης».

Το Ηνωμένο Βασίλειο οδεύει προς τις πρόωρες κάλπες της 12ης Δεκεμβρίου, οι οποίες θα καθορίσουν το μέλλον τόσο της χώρας όσο και του Brexit, το οποίο αναμένεται να συμβεί στις 31 Ιανουαρίου 2020.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!