Π. Ευάγγελος Παπανικολάου: Εμείς οι χριστιανοί φταίμε για όλα

Καθημερινά, οι περισσότεροι από ‘μας, είμαστε, όπως ισχυριζόμαστε, υποχρεωμένοι να αντιμετωπίζουμε πιεστικές ανάγκες και πολλαπλά προβλήματα.

Προσπαθούμε δηλαδή να τις ικανοποιήσουμε, και να τα επιλύσουμε, χωρίς όμως να μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε την πραγματική ουσία ή τα κίνητρα των γύρω μας! Έτσι, παρασυρόμαστε σε ένα αγχώδη και ρηχό τρόπο ζωής, που μας αναγκάζει να έχουμε, χωρίς να ξέρουμε τι πραγματικά είναι αυτό που αποκτήσαμε, και αν πράγματι μας χρειαζόταν να το αποκτήσουμε! Ζούμε τον δυτικό τρόπο ζωής.

Ένα ξυπνητήρι, λοιπόν, από την καθημερινή παραζάλη μας θα είναι και τα λόγια του π. Ευαγγέλου Παπανικολάου, ο οποίος, με λόγο μεστό και εντυπωσιακά ζωντανό, προσπαθεί να μας βοηθήσει να δούμε στο βάθος των πραγμάτων, των γεγονότων. Ο π. Ευάγγελος είναι ένας επιτυχημένος επιστήμων ιατρός, ο οποίος δεν δίστασε να αφιερώσει την ζωή του στο Χριστό, για να τον υπηρετήσει ως ιεραπόστολος στα πρόσωπα των αδελφών μας Αφρικανών, αφού θέλησε να γίνει ιερεύς στην Ιεραποστολή του Καμερούν!


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!