Η Παναγία και ο Άγιος Σεραφείμ του Σάρωφ έκαναν το θαύμα Τους.

Η Παναγία και ο Άγιος Σεραφείμ του Σάρωφ έκαναν το θαύμα τους

Η Παναγία και ο Άγιος Σεραφείμ του Σάρωφ έκαναν το θαύμα τους. Θαυμαστός ο Θεός εν τοις αγίοις αυτού. Ακόμα ένα θαύμα στο Παναγιοσκέπαστο μοναστήρι μας από τ...

Θαυμαστός ο Θεός εν τοις αγίοις αυτού. Ακόμα ένα θαύμα στο Παναγιοσκέπαστο μοναστήρι μας από την Παναγία την Γερόντισσα και τον Άγιο Σεραφείμ του Σάρωφ, όπου μέσα σε μια ημέρα έκαναν το θαύμα τους και έφεραν ελαιόλαδο στο μοναστήρι που είχε εξαντληθεί.

Ακόμα ένα θαυμαστό γεγονός που μας δείχνουν ότι οι Άγιοι της Μονής μας καθώς και η γλυκιά μας Παναγία, μάς σκεπάζουν και στηρίζουν το έργο που προσπαθούμε καθημερινά να επιτελέσουμε στο Τρίκορφο της Φωκίδος και ανά την οικουμένη.

Κάθε δυσκολία, κάθε ανάγκη την εναποθέτουμε σε εκείνους και ζητάμε στις προσευχές και στην Παράκληση της Παναγίας που κάνουμε καθημερινά στο μοναστήρι μας, να μας βοηθήσουν όπως εκείνοι γνωρίζουν καλύτερα. Άλλωστε είναι πολλές οι φορές που τους έχουμε ζητήσει βοήθεια και δεν μας το αρνήθηκαν.

Ζητάμε την βοήθεια του Θεού δια μέσω της Παναγίας και των Αγίων και ελπίζουμε στο έλεός Του που πάντοτε το δίνει απλόχερα σε όσους το ζητούν και Τον εμπιστεύονται απόλυτα.  πράττουμε αυτό που διαβάζουμε στην Καινή Διαθήκη στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο κεφ. 6, στιχ. 33: «ζητεῖτε δὲ πρῶτον τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ καὶ τὴν δικαιοσύνην αὐτοῦ, καὶ ταῦτα πάντα προστεθήσεται ὑμῖν». Δηλαδή: «Ζητείτε δε κατά πρώτον και κύριον λόγον την βασιλείαν του Θεού και την αρετήν που θέλει από σας ο Θεός, και όλα αυτά τα επίγεια αγαθά θα σας δοθούν μαζί με τα ανεκτίμητα αγαθά της βασιλείας των ουρανών».

Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ

Τρίκορφο Φωκίδος


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!