Πατέρα, τι μπορείς να ζητήσεις στις προσευχές;

Πατέρα, τι μπορείς να ζητήσεις στις προσευχές;

Τι ζητάμε στην προσευχή; Αυτή είναι η συγχώρεση των αμαρτιών, η αναφορά των αναγκών μας (το καθημερινό μας ψωμί), αυτή είναι η ένωση μας με τον Θεό, η ευγνωμοσύνη μας στον Κύριο, η δοξολογία .

Και στις προσευχές, πρώτα απ ‘όλα, ένα άτομο λαμβάνει τη χάρη του Θεού, λαμβάνει ενίσχυση στην πίστη, συγχώρεση αμαρτιών. Αυτό είναι απαραίτητο με τον ίδιο τρόπο όπως στο κοσμικό μας σχέδιο ζητάμε το καθημερινό μας ψωμί.

Όλα είναι απαραίτητα, και καθημερινά, που αποτελούν την ευημερία μας. Ο ίδιος ο Κύριος είπε: Ειρήνη σε σένα. Αυτός ο κόσμος, όπως λέγεται, είναι πάνω απ ‘όλα το μυαλό.

Το κύριο πράγμα είναι ότι πρέπει να είναι για την ψυχή μας. Ειρήνη, υπομονή, αγάπη για τον Θεό. Αυτή είναι η ενίσχυση της πίστης μας, της ελπίδας, της αγάπης. Αυτό, φυσικά, μέσω της προσευχής.

Καθώς ένα παιδί μεγαλώνει από τους γονείς του, τρώει ψωμί και ό, τι είναι απαραίτητο στο φυσικό επίπεδο, έτσι ένα άτομο πρέπει να μεγαλώσει πνευματικά μέσω, πρώτα απ ‘όλα, μιας στάσης απέναντι στον Θεό. Όταν οι γονείς είναι ευσεβείς.

Οι πιστοί, μεταφέρουν ένα παιδί στο ναό του Θεού, λαμβάνουν θεια κοινωνία, προσεύχονται μεγαλώνουν υπό την προστασία της Αγίας Ορθόδοξης Εκκλησίας. Και, ανακτώντας τη συνείδηση με την ηλικία, απορροφά ό, τι χρειάζεται για την πνευματική ζωή.

ΣΤΑΡΕΤΣ ΗΛΙΑΣ NOZDRIN ΤΗΣ ΟΠΤΙΝΑ


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!