Παθιασμένη ομιλία του Jim Caviezel σε εκδήλωση του QAnon με ατάκες από το Braveheart

Ο Καβίζελ παρέθεσε τα λόγια από την ταινία του Μελ “Braveheart” στη συγκέντρωση που είχε τίτλο «For God & Country: Patriot Double Down».

Στην ομιλία, η οποία καταγράφηκε σε ένα βίντεο το οποίο είναι πλέον viral, ο Caviezel παραθέτει στίχους από την ταινία του 1995 στην οποία ο Μελ υποδύεται τον Σκωτσέζο ήρωα και μάρτυρα Γουίλιαμ Γουάλας, συμπεριλαμβανομένου του «Κάθε άνθρωπος πεθαίνει, αλλά κάθε άνθρωπος δεν ζει αληθινά» και το πιο διάσημο μέρος της ταινίας του Γκίμπσον, την πολεμική κραυγή: «Μπορείς να πάρεις τη ζωή μας, αλλά ποτέ δεν μπορείς να πάρεις την ελευθερία μας!»

Το βίντεο δείχνει ένα μεγάλο πλήθος να ζητωκραυγάζει, πριν ο Τζιμ πει: «Οδηγούμαστε στην καταιγίδα όλων των καταιγίδων. Ναι, η Καταιγίδα είναι πάνω μας».

Joe Dan Gorman – Intellectual Froglegs on Twitter: “JIM CAVIEZEL at Patriot Double Down, Las Vegas, points out that….”THE STORM IS UPON US…” in a powerful speech, which combines both Ronald Reagan’s famous speech from the 60’s and Braveheart. pic.twitter.com/3oGfNsYPUw / Twitter”

JIM CAVIEZEL at Patriot Double Down, Las Vegas, points out that….”THE STORM IS UPON US…” in a powerful speech, which combines both Ronald Reagan’s famous speech from the 60’s and Braveheart. pic.twitter.com/3oGfNsYPUw

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο συντηρητικών απόψεων καθολικός επίσκοπος στο Τέξας επαίνεσε την ομιλία του (ένθερμου καθολικού) Caviezel, παρά το γεγονός ότι τα σχόλια που περιλάμβαναν κριτική στον Πάπα Φραγκίσκο.

Ο επίσκοπος Τζόζεφ Στρίκλαντ, αφού δημοσίευσε στο Twitter έναν σύνδεσμο προς έναν ιστότοπο που επαινούσε την ομιλία του Καβίζελ, έγραψε ότι «όλοι πρέπει να την ακούσουν».


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!