Πιερρακάκης: Αυτό που ζούμε είναι ένα παγκόσμιο πείραμα.

Πιερρακάκης: Αυτό που ζούμε είναι ένα παγκόσμιο πείραμα.

Επιστρέφουμε δυναμικά στην ενημέρωση σας, καθώς πλέον με την "πανδημία του κορωνοϊου" είναι τα πράγματα ολοφάνερα οτι μας φυλακίζουν αργά και σταθερά στην ηλεκτρονική φυλακή του Orwell. Όμως , δεν θα προλάβουν....

Μια από τις χρησιμότητες του βιολογικού όπλου του κορωνοιού

Ο υπουργός επικρατείας και ψηφιακής διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, μίλησε στην εκπομπή «LIVE NEWS» για την ψηφιοποίηση του δημοσίου και τις κινήσεις της κυβέρνησης

Ο κ. Πιερρακάκης χαρακτήρισε επιτακτική την ανάγκη ψηφιοποίησης του δημοσίου, δεδομένων των συνθηκών ενώ ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση ζήτησε από τους πάροχους τηλεπικοινωνιών ψηφιακή αλληλεγγύη και βρήκε ανταπόκριση.

«Πιο επιτακτική από ποτέ είναι η ανάγκη ψηφιοποίησης του δημοσίου. Χρησιμοποιούμε μία πλατφόρμα που βοηθά στις τηλεδιασκέψεις.

Η Κυβέρνηση δουλεύει πάνω στο ζήτημα. Οι πολίτες πρέπει να προμηθευτούν τους κωδικούς του TAXIS ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται μέσω διαδικτύου»

Μάχη για να αντέξουν τα δίκτυα
«Τα δίκτυα παγκοσμίως έχουν υπερφορτωθεί. Αυτό που ζούμε είναι ένα παγκόσμιο πείραμα. Τα συστήματα δοκιμάζονται.» (σ.σ. στην ουσία οτι πρεπει να τα φτιάξουμε τώρα για να τα χρησιμοποιησουμε μετά για τον έλεγχο όλων)

Συμφωνήσαμε με τους τηλεφωνικούς παρόχους να έχουμε καθημερινές επικοινωνίας.  Το παρακολουθούμε συνεχώς και θα δουλέψουμε ώστε να μην συμβεί το παραμικρό. Όλοι θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Πηγή: anti-ntp.org


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!