Πίτσα σε τορτίγια με μανιτάρια

Πατήστε εδώ και ακούστε το άρθρο

Χρόνος προετοιμασίας
5 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος
15 λεπτά
Επίπεδο δυσκολίας
Εύκολο
ΥΛΙΚΑ
Για 4 μερίδες

100γρ μανιτάρια Πλευρώτους

100γρ μανιτάρια Πορτομπελίνι

4 τορτίγιες

200γρ μοτσαρέλα

Baby ρόκα (για γαρνιτούρα)

Παρμεζάνα (για γαρνιτούρα)

2 κ.σ. σάλτσας ντομάτας

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

EKTEΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.

Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες. Κόβουμε τη μοτσαρέλα σε φέτες επίσης.

Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε τα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε στο τηγάνι μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.

Βάζουμε τις τορτίγιες σε ένα ταψί. Στη συνέχεια αλείφουμε με τη σάλτσα ντομάτας και προθέτουμε τα μανιτάρια και τη μοτσαρέλα.

Ψήνουμε στο φούρνο μέχρι οι τορτίγιες να είναι τραγανές για περίπου 10 με 12 λεπτά.

Γαρνίρουμε με την baby ρόκα, την παρμεζάνα και λίγο ελαιόλαδο.

Και, όπως πάντα, σερβίρουμε με πολλή, πολλή αγάπη!


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!