Πλήγμα με ειδικό βάρος… Κούρδοι πυρπόλησαν ξενοδοχείο “άντρο” της ΜΙΤ

H Μονάδα Εκδίκησης Ορχάν Γιλμάζκαγιά, ανακοίνωσε πως πυρπόλησε στο Άντεπ το αξίας 32 εκ. δολαρίων πεντάστερο ξενοδοχείο Anatolion. Σε γραπτή της ανακοίνωση η Ενωμένη Επαναστατική Λαϊκή Κίνηση (HBDH), ανέφερε πως η Μονάδα Εκδίκησης Ορχάν Γιλμάζκαγιά με ειδική τεχνική πυρπόλησε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο.

Η ανακοίνωση που έγινε από την Μονάδα Εκδίκησης Ορχάν Γιλμάζκαγιά της HBDH, έχει ως εξής: “Το πεντάστερο ξενοδοχείο Anatolion, κόστους 32 εκ. $ που βρίσκεται στο Άντεπ, σήμερα το πρωί πυρπολήθηκε με ειδική τεχνική από Μονάδα Εκδίκησης Ορχάν Γιλμάζκαγιά της HBDH. Από την πυρκαγιά που ξέσπασε, αχρηστεύτηκαν οι εγκαταστάσεις ενός από τα εκλεκτά ξενοδοχεία της Τουρκίας. Όπως έχει γραφτεί στον τύπο, το ξενοδοχείο εδώ και 6 χρόνια είναι κλειστό για τους πολίτες.

“Έχει εντοπιστεί όμως πως πίσω από τις κλειστές του πύλες, με οργάνωση από την ΜΙΤ εξυπηρετεί την εταιρική σχέση του κόμματος ΑΚΡ με την ISIS. Ηγέτες συμμοριών τζιχαντιστών που έχουν κάνει σφαγές σε Τουρκία, Συρία και Ροζάβα, πολλές φορές φιλοξενήθηκαν σε αυτό το ξενοδοχείο. Εκεί έγιναν από την ΜΙΤ τα σχέδια για τις σφαγές. Η ΜΙΤ σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο, ουσιαστικά προσφέρει VIP υπηρεσίες για τις σφαγές που έκαναν σε βάρος των λαών.

“Η φασιστική κυβέρνηση των κομμάτων AKP-MHP, είναι ο δράστης πολλών σφαγών στην περιοχή και στην Τουρκία. Αυτοί οι οποίοι στέλνουν σε μια μάνα με σακούλα μεταφοράς τον σορό του γιου της, αυτοί που δολοφονούν 17χρονο νέο επειδή έμοιαζε με Κούρδο και αυτοί οι οποίοι βασανίζουν ακόμη και στο νεκροκρέβατο την σορό του μάρτυρα-απεργού πείνας Μουσταφά Κοτσάκ, θα πληρώνουν καθημερινά το τίμημα αυτής της τυραννίας.

Πηγή: defence-point.gr


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!