Ποια «κουλτούρα» κολλάει κορωνοϊό τελικά – Έχω μπερδευτεί!

Σε πλήρη σύγχυση βρίσκομαι γιατί δεν κατανοώ ποια «κουλτούρα» κολλάει τελικά και ποια όχι!

Συναυλίες κλασσικής μουσικής γίνονται με… θεατές «γλάστρες» Είναι η νέα κανονικότητα. Όσοι θέλουν να την παρακολουθήσουν ας καθίσουν για μια ακόμα φορά παλουκωμένοι μπροστά σε μια οθόνη κινητού, τάμπλετ ή κομπιούτερ, στον ίδιο ακριβώς χώρο και καρέκλα που πριν δούλευαν με τηλεργασία, μετά θα επικοινωνήσουν με τους φίλους τους στα social media, θα διαβάσουν τις ειδήσεις και… μετά θα πάνε για ύπνο με κόκκινα μάτια και πιασμένο κώλο.

Στα πανηγύρια απαγορεύεται να πάνε γιατί υπάρχει φόβος να κολλήσουν κορωνοϊό. Στον Ζαχαράτο όμως όχι, ειδικά αν είναι παρών και ο ίδιος ο Χαρδαλιάς που πήγε να παρακολουθήσει τον καλλιτέχνη που τον μιμείται και τον αποκαλεί σεξορουκέτα και πολλά άλλα.

Το ‘να χέρι νίβει το άλλο, κι όλα μαζί μας μουτζώνουν και μας περνάνε την υποκουλτούρα.

Και για μια ακόμα φορά σημειώνουν τα ΜΜΕ: “Ωστόσο αυτό που έκανε εντύπωση είναι ότι δεν τηρήθηκαν ιδιαιτέρως τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό”.

Μα γιατί να τηρηθούν τα μέτρα; Αυτά είναι μόνο για μας τους κοινούς θνητούς! Που πρέπει να φοράμε μάσκες, να πληρώνουμε πρόστιμα, και να περιμένουμε με λαχτάρα πότε θα βγει το εμβόλιο του Γκέιτς και ποια φαρμακευτική θα κάνει την τύχη της! Μην είναι των ΗΠΑ; Μην είναι της Βρετανίας; Εμείς έτσι κι αλλιώς θα πλερώσουμε και θα εμβολιάσουμε τα πρόβατα για την «ανοσία της αγέλης».

Κι άμα δείτε τσομπάνους και τομπανόσκυλα να εμβολιάζονται, να μου τρυπήσετε την Γατίσια μύτη.

Τελικά που και πως σκατά κολλάει αυτός ο ιός;

Ααα! Ευτυχώς που τα Ελληνικά Hoaxes έχουν ΚΑΙ ΕΔΩ την απάντηση, αλλά είναι μετάφραση από… το Τέξας! Οπότε και δεν λέει για τα πανηγύρια, που είναι οι ίδιοι…

 


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!