Η πολιτική παράλυση της Δύσης συγκαλύπτει τον κίνδυνο της Κίνας…

Η Κίνα αποτελεί τη νούμερο ένα απειλή για τη Δύση και ολόκληρο τον πλανήτη και είναι θέμα χρόνου η σύγκρουση με αυτή ανεξαρτήτως ιδεολογιών επιμέρους Δυτικών κρατών (λ.χ. ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία κτλ).

Η δε διείσδυση της Κίνας σε κέντρα λήψης αποφάσεων της Δύσης είναι εκπληκτική και έχει οδηγήσει τις τελευταίες 2 δεκαετίες σε μαζική κλοπή βιομηχανικών μυστικών με αποτέλεσμα να βλέπουμε εταιρείες όπως τη Huawei να υπερτερούν τεχνολογικά σε ουκ ολίγα πεδία. Αυτό έγινε μετά από συστηματική κλοπή πατεντών-εξαγορά επιστημόνων και αντιγραφή. Κόστισε δεκάδες τρις στις Δυτικές χώρες και δεκάδες εκατομμύρια ανέργους.

Επιπροσθέτως το ολοκληρωτικό καθεστώς της Κίνας, απορρίπτει συλλήβδην την έννοια ανθρωπίνων δικαιωμάτων και έχει σε μια τεράστια φυλακή 1.5 δις κατοίκων με μία μικρή Κομμουνιστική ελίτ των 50.000 επικυρίαρχων κομματικών στελεχών τα οποία αγοράζουν διαρκώς μερίδια συμμετοχών σε Δυτικές εταιρείες, πολλές φορές με “βιτρίνες” χρεοκοπημένους Ευρωπαίους ή και Αμερικανούς επιχειρηματίες.

Τη σημερινή περίοδο επ’ ευκαιρία του νέου κορονοϊού το ολοκληρωτικό καθεστώς της Κίνας επιδιώκει μέσω της τακτικής “διαίρει και βασίλευε” να εντείνει τις αντιθέσεις σε επιμέρους Δυτικά κράτη και να εμβολίσει αποτελεσματικά την οικονομία εξαγοράζοντας επιπλέον μερίδια και ευελπιστώντας να καταστήσει την Ευρώπη παράρτημά της όχι μόνο σε οικονομικό αλλά και σε ιδεολογικό επίπεδο.

Οι άμεσοι μελλοντικοί στόχοι του Πεκίνου είναι εμφανώς η χρήση της τεχνολογίας για πλήρη υποδούλωση τόσο των φυσικών προσώπων όσο και των νομικών παγκοσμίως και η διάδοση αυτής της τακτικής σε ευεπίφορες ομάδες της Δύσης προκειμένου να τις καταστήσει συνεργούς σε μια ολοκληρωτική παγκόσμια υπερδομή. Αυτό θα σημάνει και το τέλος των ανθρωπίνων ελευθεριών σε ολόκληρο τον πλανήτη και τη δημιουργία μιας “παγκόσμιας Κίνας”.

Παραλλήλως η Κίνα εξαγοράζει μεγάλο μέρος του φυσικού πλούτου της Αφρικής, της Νοτίου Αμερικής και εμπλέκει τη Ρωσία, τη Μέση Ανατολή και τις χώρες της Κεντρικής Ασίας σε ζημιογόνες μακροπρόθεσμες συναλλαγές, προκειμένου σε μελλοντικό χρόνο να της εξουδετερώσει γεωοικονομικά και συνακολούθως γεωπολιτικά.

Η σιωπή πολιτικών κομμάτων “Αριστερών”, Κεντρώων” και “Δεξιών” δείχνει και την πολιτική παράλυση που επικρατεί ιδιαίτερα στην ΕΕ που έχει απολέσει πλέον τα δημοκρατικά αντανακλαστικά της, πλην εξαιρέσεων.

Η μέγιστη πρόκληση για την ανθρωπότητα του 21ου αιώνα είναι η φραγή της Κινεζικής επέλασης εις βάρος της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και η συντριβή του ολοκληρωτισμού που αυτό το κράτος αντιπροσωπεύει.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!