Πώς γίνεται για δεκαετίες ολόκληρες να παίζουν οι γελοίοι τηλεβιβλιοπώλες…

Σε περίπτωση που κάποιοι αναρωτηθούν πώς γίνεται για δεκαετίες ολόκληρες να παίζουν σε τρία κανάλια ταυτόχρονα οι γελοίοι τηλεβιβλιοπώλες… παρά το γεγονός ότι “αποκαλύπτουν” τεράστια μυστικά και αρχαία διαστημική γνώση …η απάντηση βρίσκεται στο ότι το Σύστημα θέλει τους πολίτες αποβλακωμένους και αποπροσανατολισμένους.

Και για να μπορέσουν να βάλουν χέρι και στη συσσωρευμένη περιουσία της Εκκλησίας …οι πράκτορες της Βουλής προωθούν με φανατισμό την πραμάτεια της Νέας Τάξης… από Σαϊεντολογία, Δωδεκαθεισμό μέχρι Βουδισμό και μαγικές ενέργειες ταυτόχρονα με gay γάμους, αμβλώσεις, δημόσιο θηλασμό, ευθανασία, αποτεφρωτήρια, αλλαγή φύλου, διαχωρισμό Εκκλησίας κράτους, κατάργηση θρησκευτικών, ελεύθερα ναρκωτικά , “έντεχνη” πορνογραφία κοκ.

Όλα υπό τον “ευγενή” μανδύα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Προσέξτε όμως ποιοι ακριβώς αγωνίζονται για τα δικαιώματα δήθεν κάποιων καταπιεσμένων μειονοτήτων…

Αυτοί που φορολογούν φτωχούς κι άνεργους για λεφτά που ποτέ δεν έβγαλαν ώστε να τα δώσουν σε πλούσιους για Δημόσια Έργα που ποτέ δεν έγιναν και για να πληρώσουν μισθούς σε κομματόσκυλα που ποτέ δεν δούλεψαν.

Αυτή η αναίσχυντη κι αδίστακτη συμμορία της Βουλής…που πήρε εντολή από τα ξένα αφεντικά να ληστέψει και να καταστρέψει οικονομικά τους Έλληνες όπως και την Ελληνική Εκκλησία για να αρπάξει την Εκκλησιαστική περιουσία χωρίς αντιδράσεις …είναι πάντα στο πλευρό των “αδυνάμων”.

Αυτοί οι ίδιοι κατάφεραν να χαρίσουν σε ξένους τοκογλύφους μονοπωλιακές σουπερ-κερδοφόρες επιχειρήσεις όπως ο ΟΠΑΠ … έναντι μιας μίζας σε offshore…ακριβώς όπως έκανε ο Ιούδας …επιταχύνοντας την αύξηση του Δημοσίου Χρέους.
Σκεφτείτε ότι:
Υπουργοί ΑΜΥΝΑΣ κλέβουν το Ελληνικό Δημόσιο σε συνεργασία με ξένα συμφέροντα και φορτώνουν τον Στρατό μεταλλικά σκουπίδια.
Υπουργοί ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ έκλεψαν εκατομμύρια και φοροδιέφευγαν για δεκαετίες.
Υπουργοί ΥΓΕΙΑΣ έκλεβαν το Ελληνικό Δημόσιο σε συνεργασία με ξένες εταιρίες φαρμάκων.
Υπουργός ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ επέβαλε το αίσχος ατιμωρησίας με τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών.
Υπουργός ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες.
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ακύρωσε ένα δημοψήφισμα και ψήφισε μια διεθνή συμφωνία με την οποία διαφωνούσε πάνω από το 80% των πολιτών για να εξυπηρετήσει τα ξένα συμφέροντα .

Κι όλα αυτά μάθαμε …να τα βρίσκουμε πλέον τόσο αυτονόητα ή κάνουμε τα στραβά μάτια λες και τον λογαριασμό από αυτό το ασταμάτητο φαγοπότι θα τον πληρώσουν άλλοι κι όχι εμείς ή τα παιδιά μας.

Αρθρογράφος Σ.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!