Πόσους Παπαδημούληδες έχουμε;

Πατήστε εδώ και ακούστε το άρθρο

Ο Παπαδημούλης αγόρασε ως γνωστόν διαμερίσματα μπιρ παρά στις γειτονιές μας εκμεταλλευόμενος την υποβάθμιση που αυτός και το κόμμα του επέφεραν στην περιοχή. Είχε μάλιστα το θράσος να μας πει ότι “μας είπαν να τους πάρουμε στα σπίτια μας, ε τους πήραμε”.

Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστάτησε με άπειρους τραμπουκισμούς από το 2008 στο να εγκατασταθούν οι λάθρο και οι συμμορίες τους στις γειτονιές μας καταντώντας τες χαβούζες ήρθαν μετά να δρέψουν τους καρπούς των κόπων τους μερικά κοράκια του, σαν τον Παπαδημούλη και αγόρασαν μπιρ παρά τις περιουσίες που ξεπουλούσε ο κόσμος και έφευγε για να σωθεί.

Με απίστευτο κυνισμό αυτοί οι μαυραγορίτες εγκατέστησαν στα διαμερίσματα που αγόρασαν και άλλους λάθρο πλουτίζοντας πάνω στην δική μας δυστυχία και διαλύοντας τις δικές μας ζωές και περιουσίες.

Δεν τους πήρες στα σπίτια σου αλήτη, στα σπίτια μας τους έβαλες.

Στις πολυκατοικίες όπου ο Παπαδημούλης στεγάζει λάθρο, ζουν άνθρωποι που υποφέρουν από τους νοικάρηδες του. Ο Παπαδημούλης βέβαια μαζί με όλο τον ΣΥΡΙΖΑ έκραζαν όλο αυτόν τον κόσμο ως ρατσιστή και χρυσαυγίτη, ώστε ο κόσμος να λουφάξει και ο κάθε Παπαδημούλης να ασελγήσει ελεύθερα πάνω στις ζωές μας πουλώντας τον ανθρωπισμό του ακριβά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που παριστάνει τον ταραγμένο από αυτο το σκάνδαλο καλά θα κάνει να εξαφανιστεί.

Διότι οι τραμπουκισμοί του, η αμμέριστη στήριξη στην ισλαμοποίηση της πόλης, η αλητεία του είχαν ως αποτέλεσμα τους Παπαδημούληδες. Να μην ξεχνάμε ότι το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ, από το οποίο ο κάθε Παπαδημούλης ωφελήθηκε τα μάλα, καθιερώθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ. Πριν κάτι τέτοιους νοικάρηδες τους μάζευαν με την κλούβα τα ΜΑΤ και τους πήγαιναν στις Αμυγδαλέζες.

Φυσικά το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ που πλουτίζει Παπαδημούληδες, ενώ διώκει τους Έλληνες από τα σπίτια τους συνεχίζεται και επί ΝΔ. Και οχι μόνο συνεχίζεται, αλλά ο Μηταράκης φαίνεται να ενδιαφέρεται περισσότερο για τους Παπαδημούληδες και τους μουσουλμανονοικάρηδες τους από ότι για εμάς και μας ανακοινώνει περιχαρής ότι θα διπλασιάσει τα διαμερίσματα ΕΣΤΙΑ.

   
Όταν η χώρα βαδίζει με πυξίδα τον κάθε Παπαδημούλη, που δημιουργεί τραγικές συνθήκες για τους συμπολίτες του, προκειμένου να αποκομίσει χρηματικά οφέλη, η χώρα αυτή πάει κατά διαόλου. Και πάει κατά διαόλου γιατί οι διαχειριστές της εξουσίας είναι απλά και αυτοί Παπαδημούληδες.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!