Προκλητική η «λύκαινα» Ακσενέρ: «Μουσουλμάνοι της Θράκης δεν θα σας εγκαταλείψουμε ποτέ»

Ως γνήσια ακροδεξιά η Μεράλ Ακσενέρ, ήρθε στη Θράκη και προκάλεσε. Μαζί με εκπροσώπους απ΄ όλα τα τουρκικά κόμματα, η Ακσενέρ παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την επέτειο του θανάτου του Αχμέτ Σαδίκ. Ο οποίος σκοτώθηκε πριν από 24 χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα. Η Ακσενέρ δεν παρέλειψε να προκαλέσει. Μιλώντας σε μουσουλμάνους είπε ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι η Τουρκία κατά τη διάρκεια της ιστορίας τους έχει εγκαταλείψει δυο φορές και τους υποσχέθηκε ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί.

Η ακροδεξιά Ακσενέρ, εξέχων μέλος των Γκρίζων Λύκων του Μπαχτσελί, αποχώρησε για να δημιουργήσει το επίσης ακροδεξιό «Καλό Κόμμα», στο οποίο πολλοί από τη Δύση επένδυσαν με την ελπίδα ότι θα αποτελέσει σημαντικό αντίπαλο του AKP του Ερντογάν.

«Έφαγε» τα μούτρα της αλλά προσπαθεί να παραμείνει ως «κληρονόμος» του Μπαχτσελί.

Τα όσα είπε στους μουσουλμάνους της Θράκης είναι απλά ανοησίες, αφού οι συνθήκες διαβίωσης και τα δικαιώματα που απολαμβάνουν είναι μοναδικά σ΄ όλη την Ευρώπη.

Κι αυτό η Ελλάδα πρέπει να το «επικοινωνήσει» παντού, για να αντιμετωπίσει την συστηματική εκστρατεία που έχουν εδώ και πολλά χρόνια ξεκινήσει σε Ευρώπη και Αμερική κάποιοι καθοδηγούμενοι από την Τουρκία δήθεν καταπιεσμένοι της Θράκης.

Δεν θα ΄ναι κακό η Αθήνα να τραβήξει και κάποια αυτιά σ΄ όσους εκμεταλλεύονται χωρίς καμία ντροπή όσα τους παρέχει το ελληνικό κράτος το οποίο συνειδητά, ύπουλα και με δόλο υπονομεύουν.

Στο twitter η λύκαινα Ακσενέρ έγραψε μήνυμα για τον Αχμέτ Σαδίκ, ο οποίος επαναλαμβάνουμε σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Η πρόεδρος του ακροδεξιού τουρκικού κόμματος Μεράλ Ακσενέρ, βρέθηκε στη Θράκη.

Αφορμή η επέτειος για το θάνατο του Αχμέτ Σαδίκ.

Η Ακσενέρ δεν ήρθε μόνη της στη Θράκη.

Μαζί της ήταν ο πρόεδρος της τουρκικής Βουλής και ο Τούρκος πρέσβης στη Αθήνα.

Η Ακσενέρ, μέλος του κόμματος των Γκρίζων Λύκων του Μπαχτσελί, αποχώρησε για να δημιουργήσει το δικό της κόμμα, το οποίο οι δυτικοί επιχείρησαν να «φουσκώσουν» για να το κάνουν αντίπαλο δέος στο AKP του Ερντογάν.

Το πείραμα απέτυχε και τώρα το νέο «άλογο» στο οποίο ποντάρουν είναι ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Ιμάμογλου.

Πηγή: corfiatiko.blogspot.com


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!