Ρόφημα για πριν τον ύπνο: Μπανάνα και κανέλα πλούσια σε κάλιο για βελτίωση του ύπνου

Ρόφημα: Με υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο για καλό ύπνο

Πολλοί είναι εκείνοι που δυσκολεύονται με τον ύπνο αλλά δεν είχαν σκεφτεί για ρόφημα με μπανάνα το οποίο μπορεί να βοηθήσει σημαντικά χάρη στην περιεκτικότητα της μπανάνας σε κάλιο.

O ύπνος είναι πάρα πολύ σημαντικός για την υγεία σας και σχετίζεται με πολλές ζωτικές λειτουργίες αλλά και με την εμφάνισή σας, καθώς αποδεδειγμένα σχετίζεται με το δέρμα και τα κιλά σας.

Ένα απολύτως φυσικό τρικ για να μπορείτε να κοιμηθείτε πιο εύκολα και να έχετε περισσότερη ενέργεια όταν ξυπνάτε είναι να πιείτε το ρόφημα μπανάνα με κανέλα λίγο πριν κοιμηθείτε.

Τι θα χρειαστείτε για το ρόφημα πριν τον ύπνο

Οι μπανάνες έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε κάλιο και μαγνήσιο, δύο μέταλλα που βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου. Η κανέλα έχει πολλά οφέλη για την υγεία, πολύ ωραία γεύση και άρωμα και βοηθά στη χαλάρωση του σώματος. Επιπλέον βοηθά στη χώνεψη. Δείτε τη συνταγή που θα σας κάνει να έχετε έναν ήσυχο ύπνο.

  • 1 μπανάνα, κατά προτίμηση βιολογικής καλλιέργειας
  • 1 κούπα ζεστό νερό
  • λίγη κανέλα

Βάζετε τη μπανάνα καθαρισμένη μέσα σε νερό και το αφήνετε να βράσει για 10 λεπτά. Μετά το στραγγίζετε σε μία κούπα και προσθέτετε κανέλα. Το πίνετε μία περίπου ώρα πριν κοιμηθείτε.

Πηγή: simeiakairwn


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!