Σαλάτα με παντζάρια και μανιτάρια

Υλικά:
½ κιλό από ό,τι μανιτάρια έχουμε φρέσκα
½ κιλό παντζάρια φρέσκα
2 σκελίδες σκόρδο
Καρύδια
Κουκουνάρι
Αλάτι, λάδι, ξύδι βαλσάμικο

Εκτέλεση:
Βράζουμε τα παντζάρια και τα βάζουμε σε μία πιατέλα. Σοτάρουμε τα μανιτάρια και τα ρίχνουμε πάνω από τα βρασμένα παντζάρια. Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς, το σκόρδο και πασπαλίζουμε με αλάτι, λάδι και το βαλσάμικο.

Πηγή: diakonima


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!