Σάσα Μπάστα με δάκρυα στα μάτια: Ο Άγιος Εφραίμ έσωσε τον αδελφό μου

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σάσας Μπάστα

Happy Day 18/2/21

Συγκλονίζει η Σάσα Μπάστα για την περιπέτεια υγείας του αδερφού της: “Τον Αύγουστο είχε μπει στη ΜΕΘ και οι γιατροί μας είπαν πως έχε λιγότερο από 1% πιθανότητα να ζήσει…”

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε η Σάσα Μπάστα για την περιπέτεια υγείας που πέρασε ο αερφός της. Φανερά συγκινημένη εξομολογήθηκε το θαύμα που έζησε η ίδια και η οικογένειά της.

Συγκεκριμένα, η Σάσα Μπάστα αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που πέρασε ο αδερφός της ο οποίος, όπως δηλώνει, έφτασε ένα βήμα πριν το θάνατο και σώθηκε στην κυριολεξία από θαύμα χάρη στον Άγιο Εφραίμ.

«Ο αδερφός μου είναι η αδυναμία μου, το καμάρι μου. Ο αδερφός μου έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Κάνει χρόνια αγωγή… Τον Αύγουστο είχε μπει στη ΜΕΘ και οι γιατροί μας είπαν πως έχε λιγότερο από 1% πιθανότητα να ζήσει.

Εγώ τότε βρισκόμουν στη Μύκονο, ήρθα στην Αθήνα και οι γιατροί μου είπαν ότι είναι οι στιγμές που έχουμε, ότι πρέπει να καταλάβουμε ότι το θέμα είναι… διαδικαστικό, δεν θα προλάβετε, απλά εμείς θα σας ενημερώσουμε για τα χαρτιά.

Τους είπα ότι εγώ θα κάνω το επισκεπτήριό μου κανονικά, ότι καταλαβαίνω αυτό που μου λένε αλλά άσχετα με αυτό θα κάνω το επισκεπτήριό μου κανονικά την επόμενη ημέρα.

Έτσι με όλη μου τη δύναμη, γιατί πιστεύω και πάρα πολύ πήγα στον Άγιο Εφραίμ και άκουγα στα αυτιά μου τον ήχο της εντατικής. Η μητέρα μου μού είπε ότι ο Άγιος Εφραίμ με αυτόν τον ήχο σου παρουσιάζεται και σου δείχνει ότι είναι κοντά σου. Είχα υποσχεθεί στον Άγιο Εφραίμ γιατί δεν κοιμόμουν, δεν έτρωγα, κοιμόμουν για πολλές εβδομάδες έξω από τη ΜΕΘ εκεί του έταξα ότι όταν δω το πρώτο καλό σημάδι θα πάω με τα γόνατα στην εκκλησία της Τήνου.

Όταν άκουσα μια καλή τιμή για το αίμα του και βγάλαμε το πρώτο καλώδιο, την επόμενη μέρα πήγα στην Τήνο και εκπλήρωσα το τάμα μου… Την επόμενη μέρα έβγαλαν τον αδερφό μου από την καταστολή.

Ο αδερφός μου ξύπνησε 14 Σεπτεμβρίου που είναι και τα γενέθλια του Αγίου Εφραίμ.

Δεν ήταν τυχαίο όλο αυτό. Εμφανίστηκε και στη μητέρα μου, είδε ντυμένο τον αδερφό μου παππά. Αυτό που έζησα εγώ και η οικογένειά μου ήταν θαύμα», ανέφερε η Σάσα Μπάστα.

Μια πραγματικά συγκλονιστική εξομολόγηση από τη Σάσα Μπάστα.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!