Σε αυτήν την πόλη υπάρχει ΜΟΝΟ ένα κτίριο όπου οι άνθρωποι ζουν και εργάζονται!

Απίστευτο, αλλά υπάρχει μία πόλη στον κόσμο όπου οι άνθρωποι ζουν και εργάζονται μέσα σε ένα και μόνο κτίριο!

Φαντάσου να μη χρειάζεται να κάνεις ολόκληρο ταξίδι κάθε μέρα για να πας στη δουλειά σου, ή να κάνεις οτιδήποτε άλλο. Και, απλά, να μπορείς να πηγαίνεις όπου θέλεις με το ασανσέρ. Κι όμως, αυτή η πόλη υπάρχει στον κόσμο!

Ονομάζεται Whittier και βρίσκεται στην Αλάσκα. Εκεί οι 220 κάτοικοι της μένουν, εργάζονται, πηγαίνουν σχολείο, διασκεδάζουν σε ένα και μόνο κτίριο.

Μόνο ένας από τους κατοίκους της πόλης αυτής ζει μόνος του σε μία κατασκήνωση κοντά στο μεγάλο αυτό κτίριο. Μάλλον, δεν του αρέσει ο τόσος κόσμος!

Οι άνθρωποι της πόλης αυτής το μόνο που έχουν να κάνουν για να πάνε οπουδήποτε είναι να καλέσουν το ασανσέρ και να πατήσουν τον αντίστοιχο όροφο. Το δεκατεσσάρων ορόφων κτίριο, που ονομάζεται Begich Tower, έχει όλα όσα χρειάζεται για να λειτουργήσει σωστά μία πόλη!

Σούπερμαρκετ, αστυνομικό τμήμα, παιδική χαρά, σχολείο, ακόμη και μία εκκλησία στο υπόγειό του. Όλα αυτά είναι τόσο κοντά, που απλά χρειάζεται να πάρεις το ασανσέρ και να πατήσεις τον αντίστοιχο όροφο!

Πώς να είναι η ζωή άραγε μέσα σε ένα και μόνο κτίριο;

Εμένα, πάντως, μου θυμίζει μία ταινία επιστημονικής φαντασίας του Ben Wheatley το High- Rise. Στην ταινία αυτή οι άνθρωποι μένουν σε έναν πύργο και σιγά- σιγά δεν τους νοιάζει τίποτα από τον έξω κόσμο.

Μάθε περισσότερα για την πόλη αυτή από το παρακάτω βίντεο!

https://youtu.be/fXqTifYscS0

 

Πηγή: neolaia.gr


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!