ΣΕΙΣΤΗΚΕ το Σύνταγμα όταν η μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων έπαιξε το “Μακεδονία Ξακουστή” την ώρα που παρελαυνε η Προεδρική Φρουρά.

Μακεδονία Ξακουστή έπαιξε η μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

«Μακεδονία Ξακουστή» έπαιξε η μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων, τη στιγμή που ξεκίνησε η παρέλαση των πεζοπόρων τμημάτων, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στο Σύνταγμα.

Επί 15 ολόκληρα λεπτά παιάνιζε το Μακεδονία ξακουστή καθ’ όλη την διάρκεια παρέλασης της Προεδρικής Φρουράς στην επιβλητικότερη εκτέλεση που έχει ακουστεί. Εύγε Προκόπη Παυλόπουλε, ήταν η ηχηρότερη απάντηση σε απάτριδες και εθνοκάπηλους.

Η μπάντα έπαιξε το τραγούδι, όταν μπροστά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πέρασε το πεζοπόρο τμήμα της Εθνικής Φρουράς των Ευζώνων με τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες του κόσμου να δονούν το Σύνταγμα.

Η στιγμή που το Σύνταγμα σείεται από το Μακεδονία Ξακουστή της Προεδρικής Φρουράς, στην επιβλητικότερη εκτέλεση που έχουμε ακούσει (Βίντεο)

Πηγή: olympia.gr


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!