Σερβικά ΜΜΕ: «Η Μεγάλη Αλβανία παίρνει σάρκα και οστά» – Έφτασε η ώρα του Μαυροβουνίου – Ποιος έχει σειρά;

Δυστυχώς οι Σέρβοι έχουν εγκαταλειφθεί πλήρως από τη Δύση με αποτέλεσμα στα πρώην γιουγκοσλαβικά κράτη που υπάρχει σερβικός κι αλβανικός πληθυσμός, οι δυτικοί να στηρίζουν τους Αλβανούς, οι οποίοι κάνουν ότι θέλουν στο εσωτερικό εκβιάζοντας κι απειλώντας.

Έτσι σιγά σιγά δημιουργούνται αυτόνομες κοινότητες Αλβανών οι οποίες κάποια στιγμή θα αποσχιστούν και θα δημιουργήσουν τη Μεγάλη Αλβανία ή ακόμα χειρότερα θα συμπαρασύρουν ολόκληρα τα κράτη μαζί τους βάζοντας τους πολίτες τους υπό την αλβανική κυριαρχία.

«Οι Αλβανοί πραγματοποιούν το όνειρό τους! Η Μεγάλη Αλβανία δημιουργείται μπροστά τα μάτια της Δύσης και κανείς δεν μιλά! Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να γίνει», γράφει το σερβικό δημοσίευμα σε σχετικό άρθρο.
Συνεχίζει:
Αργά αλλά σταθερά και εις βάρος μας, αλλά και μπροστά στα μάτια του κόσμου δημιουργείται μια Μεγάλη Αλβανία και κανείς δεν κάνει τίποτε!

Ήταν το αλβανικό όνειρο από τη Λίγκα του Πρίζρεν, που βήμα – βήμα γίνεται πραγματικότητα. Μετά την ανακήρυξη της λεγόμενης Δημοκρατίας του Κοσσυφοπεδίου, ανέβηκαν (οι Αλβανοί) στην εξουσία στη Βόρεια Μακεδονία(σ.σ έτσι αναφέρει τα Σκόπια το άρθρο) , κατάργησαν τα σύνορα μεταξύ του ψευδοκράτους του Κοσσυφοπεδίου και της Αλβανίας, συμμετέχουν στην εξουσία στο Μαυροβούνιο και τώρα εγείρονται στο έδαφός μας.

Δεν είναι μυστικό ότι οι επίσημες αρχές στην Ποντγκόριτσα, έλαβαν την εξουσία με την υποστήριξη των Αλβανών, οι οποίοι κάνουν ότι θέλουν στο Μαυροβούνιο σε αντίθεση με τους Σέρβους (του Μαυροβουνίου).Την συναρμολόγηση αργά αλλά σταθερά του ψηφιδωτού της Μεγάλης Αλβανίας, βοηθά και το Αλβανικό Φόρουμ ένας συνασπισμός από τα κορυφαία αλβανικά εθνικά κόμματα στο Μαυροβούνιο, που δρα στην Ποντγκόριτσα.

Σε πρόσφατη, μάλιστα, ανακοίνωσή τους, δήλωσαν ότι θα επανεξετάσουν τη συμμετοχή στην κυβέρνηση αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους που είναι η ανύψωση της αλβανικής σημαίας στους θεσμούς της χώρας. “Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση της Ποντγκόριτσα χρωστάει στους Αλβανούς την ανεξαρτησία της και την ένταξή της στο ΝΑΤΟ”, προειδοποιεί το Αλβανικό Φόρουμ.

Οι Αλβανοί στο Μαυροβούνιο προειδοποίησαν τους ηγέτες του Μαυροβουνίου ότι η σημαία τους θα κυματίζει στις πολιτιστικές τους εκδηλώσεις και να μην ξεχνάνε ότι η ανεξαρτησία τους οφείλεται σε αυτούς.
Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι δεν ήταν τυχαία η παρουσία του Κοσοβάρου Αλμπίν Κούρτι στις πολιτιστικές εκδηλώσεις των Αλβανών στην Τούζι του Μαυροβουνίου.

Όλα αυτά που βλέπουμε κάνουν σαφές ότι το Μαυροβούνιο συνθέτει το μωσαϊκό της Μεγάλης Αλβανίας και ότι οι Αλβανοί θα πραγματοποιήσουν το όνειρό τους, γράφει η σερβική ιστοσελίδα
Αναρωτιόμαστε μετά το Μαυροβούνιο ποιανού η σειρά έρχεται να νιώσει στο πετσί του τις απαιτήσεις και τους εκβιασμούς των αλβανικών πληθυσμών που διαθέτουν στα εδάφη τους.

Πηγή: corfiatiko.blogspot.com


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!