Σκορδαλιά με Σπανάκι

Ύλικά:
1,5 φλιτζάνι τσαγιού σπανάκι πλυμένο, ψιλοκομμένο και ζεματισμένο
1,5 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια
1 φλιτζάνι τσαγιού ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο
1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
3 σκελίδες σκόρδο
Ξύδι ή χυμός λεμονιού
Αλάτι

Εκτέλεση:
Αν έχουμε μπλέντερ, βάζουμε όλα τα υλικά μαζί να χτυπηθούν, πρώτα σε σιγανή και έπειτα στη μεσαία ταχύτητα. Αν δεν έχουμε μπλέντερ, κάνουμε τη σκορδαλιά κατά τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή στο γουδί.

Πηγή: diakonima


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!