Σωτήρης Καμενόπουλος: Ο μύθος της κλιματικής αλλαγής!

Ο Σωτήρης Καμενόπουλος είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου από τη Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης. Οι τομείς του ερευνητικού του ενδιαφέροντος είναι η βιώσιμη αξιοποίηση των ορυκτών πόρων, η γεωπολιτική και η διαχείριση κινδύνων.

Μιλώντας στον 98.4 και τον Γιώργο Σαχίνη ,υποστήριξε ότι άλλο κλιματική αλλαγή και μάλιστα με κύριο μοχλό τις ηλιακές μεταβολές και όχι το διοξείδιο του άνθρακα που είναι αιτιατό αυτών και όχι αίτιο και άλλο η κλιματική υστερία που από πίσω της κρύβεται μια βιομηχανία συμφερόντων που στο όνομα της πράσινης ανάπτυξης, συζητάει για πράσινους φόρους σε βάρος των πολιτών και προς όφελος κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών και επιστημόνων, μέχρι και «αγιοποίησης» της πυρηνικής ενέργειας.

Κατά τον Σωτήρη Καμενόπουλο, η επικοινωνιακή μονοφωνία , απομακρύνει τον απλό πολίτη από την ευχέρεια πρόσβασης σε επιστημονικά στοιχεία για το τι πραγματικά συμβαίνει με την κλιματική αλλαγή επί χιλιάδες χρόνια και τις πραγματικές διαστάσεις της επέμβασης στη φύση του ανθρώπινου παράγοντα.

Πηγή: trelogiannis.blogspot.com


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!