Στέλιος Καλαθάς: «Είχα συναντήσει 3 φορές τον Γέροντα Παΐσιο στο Άγιο Όρος, ήταν ταπεινός άνθρωπος»

Στέλιος Καλαθάς: Συνέντευξη στην εκπομπή Love It και στον Χρήστο Λυσσέα παραχώρησε ο Στέλιος Καλαθάς.

Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνίστησε στη σειρά, Άγιος Παΐσιος μίλησε μεταξύ άλλων για τον δύσκολο θάνατο του πατέρα του, ενώ αποκάλυψε πως είχε συναντήσει 3 φορές τον Γέροντα Παΐσιο στο Άγιο Όρος.

«Έχω μια βαθιά πίστη, έχω πάει 13 φορές στο Άγιο Όρος. Είχα την ευλογία και την χαρά να συναντήσω τις τρεις φορές τον Γέροντα Παΐσιο. Εμείς τότε δεν ξέραμε ότι μιλάγαμε με έναν Άγιο, μιλάγαμε με έναν άνθρωπο βαθιά ταπεινό και πνευματικό. Εκείνη την εποχή το να πας στον Γέρονα Παΐσιο ήταν σαν να πας να δεις ένα μέντιουμ, εκείνος όμως δεν ήταν αυτό. Ο Γέροντας Παΐσιος μίλαγε λίγο και μίλαγε μέσα από το πρίσμα της αγάπης και το φίλτρο του θεού» είπε αρχικά ο Στέλιος Καλαθάς.

Και πρόσθεσε: «Αυτό που κρατάω από αυτά που μου είχε πει, είναι ότι όταν είμαι σε μία δύσκολη περίοδο να κοιτάω τον ουρανό και να λέω “και αυτό θα περάσει”».

Σχετικά με τον θάνατο του πατέρα του αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, ο Στέλιος Καλαθάς εξήγησε: «Ήταν ένα οικογενειακό σοκ για όλη μας την οικογένεια. Η αναπηρία του προέκυψε επειδή κάπνιζε αρκετά και έγινε ένα ιατρικό λάθος και μετά πήρε την κάτω βόλτα. Πρώτα του έκοψαν το ένα πόδι και μετά το άλλο και γενικά ζούσαμε ένα θρίλερ».

Πηγή: vimaorthodoxias


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!