Στην μαζική παραγωγή ρωσικό ανθρωποειδές ρομπότ

Robo C - российский человекоподобный робот | Promobot

Теперь каждый может заказать робота-компаньона с любой внешностью - для дома, офиса, магазина или музея. Это первый в мире робот, который не просто имитирует...

Στην μαζική παραγωγή αναμένεται να εισέλθει σύντομα το ρωσικό ανθρωποειδές ρομπότ Robo-C το οποίο κατασκευάζεται από την ρωσική εταιρεία Promobot που εδρεύει στο Περμ.

Ένα ανθρωποειδές ρομπότ από την ρωσική εταιρεία Promobot που εδρεύει στο Περμ, Robo-C, έχει λάβει έγκριση η οποία θα οδηγήσει στην μαζική παραγωγή του.

Το Robo-C μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις των ανθρώπων σε εμπορικά κέντρα και μουσεία, να είναι διαχειριστής ή υπάλληλος γραφείου και να χαιρετήσει τους επισκέπτες και να επικοινωνήσει μαζί τους, σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του Promobot. Το Android μπορεί να σας μιλήσει, χάρη στις περισσότερες από 100.000 ενότητες ομιλίας στο σύστημα AI και να επιδείξει πάνω από 600 εκφράσεις του προσώπου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα. Ωστόσο, δεν μπορεί να το κάνει αυτό για πάρα πολύ καιρό, καθώς η μπαταρία διαρκεί μόνο οκτώ ώρες πριν απαιτήσει επαναφόρτιση.

«Αυτό είναι το πρώτο ανθρωποειδές στον κόσμο που όχι μόνο μιμείται την ανθρώπινη εμφάνιση αλλά είναι επίσης σε θέση να ενσωματωθεί στις επιχειρηματικές διαδικασίες. Δημιουργήσαμε ήδη ένα πρωτότυπο και τώρα θα κυκλοφορήσουμε μια σειρά, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο συνιδρυτής και διευθυντής ανάπτυξης της εταιρείας κατασκευής ρομπότ Όλεγκ Κιβοκούρτσεφ. Η start up σχεδιάζει να κατασκευάζει 10 «ρομπότ» ανά μήνα, πρόσθεσε ο ίδιος.

Το πρωτότυπο Robo-C που ονομάζεται Άλεξ είχε εμφανιστεί στη ρωσική τηλεόραση νωρίτερα αυτό το έτος, με το κεφάλι του να έχει σχεδιαστεί με βάση το πρόσωπο του συνιδρυτή της εταιρείας Αλεξέι Γιουζάκοφ. Σύμφωνα με το BBC, ο Άλεξ είχε κοστίσει πάνω από ένα εκατ. ρούβλια ($ 15.600). Το κόστος ενός προσαρμοσμένου σε άνθρωπο Robo-C παραμένει άγνωστο.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!