Συγκλονιστική επέμβαση του Αγίου Εφραίμ σε καρκινοπαθή

Το πρώτο θαύμα που βίωσα από τον Άγιο Εφραίμ ήταν στις 6 Ιανουαρίου του 2019.

Είμαι ο Ραφαήλ και σπουδάζω στην Γερμανία, όπου και μένω τα τελευταία χρόνια.
Όλα ξεκίνησαν το 2018 που είχα πρόβλημα με τα αιμοπετάλια μου και με παρακολουθούσε αιματολόγος στην Γερμανία. Πρώτα μου έκανε διάφορες θεραπείες και στη συνέχεια έκανα ενέσιμη θεραπεία.

Στην πορεία της θεραπείας μου, μετά από 8 μήνες, πήγα στον γιατρό μου και του είπα: «Γιατρέ, την τελευταία εβδομάδα έχω πόνο στο συκώτι» και μου είπε να πάω για έλεγχο. Στις αναλύσεις διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά και μου έδωσε ραντεβού για υπερηχογράφημα.
Στο υπερηχογράφημα έδειχνε κάτι σαν σκιές και ογκώματα, αλλά δεν έδειχνε καθαρά. Ακολούθως, με έστειλε για MRI (μαγνητικό) στις 28 Δεκεμβρίου 2018.

Βγαίνουν τα αποτελέσματα στις 3 Ιανουαρίου 2019. Τα αποτελέσματα έδειχναν ότι το συκώτι μου ήταν κατά 28,7% καλυμμένο με καρκίνο. Από εκείνη τη στιγμή ξεκινούσαν τα δύσκολα. Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να ξεκινήσω επείγον χημειοθεραπεία. Μου έδωσε ραντεβού στις 7 Ιανουαρίου 2019, αλλά δεν πήγα ποτέ, γιατί ο Άγιος Εφραίμ μου έκανε το θαύμα του ήδη!

Το βράδυ του Σαββάτου 5 Ιανουαρίου με ξημερώματα Κυριακής 6 Ιανουαρίου είχα έντονο φριχτό πόνο και συμπτώματα ζαλάδας. Απέναντι από το κρεβάτι μου είχα μια μικρή εικόνα του Αγίου Εφραίμ και τον παρακάλεσα: «Άγιε μου, να μου περάσει ο πόνος γιατί δεν αντέχω». Μετά από λίγη ώρα ο πόνος μου πέρασε και αποκοιμήθηκα. Κατά τις 4:00 το πρωί ξύπνησα από ένα όνειρο.

Είχα δει στον ύπνο μου ότι ήμουν στην κλινική και έκανα ήδη θεραπεία για τον καρκίνο. Ξαφνικά κάποιος νεαρός ψηλός άνδρας με γενειάδα μπαίνει στο δωμάτιό μου και με παίρνει κάπου.
Εγώ τον ρωτάω: «Συγγνώμη, πού με παίρνετε;» και γυρίζει το κεφάλι του και μου λέει: «Στο χειρουργείο». Και εκεί ξύπνησα ιδρωμένος. Πήγα στην κουζίνα, ήπια ένα ποτήρι νερό και ξανακοιμήθηκα.

Το πρωί της Κυριακής 6 Ιανουαρίου 2019 ξύπνησα χωρίς πόνους, χωρίς τίποτα. Όταν πήγα να αλλάξω τα ρούχα μου διαπίστωσα ότι το όνειρο που έβλεπα ήταν ένα θαύμα.
Έβγαλα τα ρούχα μου και αντίκρισα στη κοιλιά μου ότι είχε μια πληγή σε σχήμα σταυρού, εκεί ακριβώς στο συκώτι.

Κατάλαβα αμέσως ότι έγινε το θαύμα. Δεν μπορούσα να πιστέψω τι έγινε! Μετά από αρκετές ώρες άνοιξα ένα βιβλίο της φυσικής που έπρεπε να διαβάσω για την εξέταση που είχα στο πανεπιστήμιο και ξαφνικά βρίσκω μια εικόνα του Αγίου Εφραίμ μέσα στο βιβλίο, χωρίς να είχα αυτήν την εικόνα στο σπίτι. Αμέσως κατάλαβα ότι ο Άγιος που με έκανε καλά, ήταν ο Άγιος Εφραίμ!

Την επόμενη μέρα είπα, δεν θα πάω στον γιατρό που είχα ραντεβού και θα πάω να ξανακάνω αναλύσεις και αξονικό σε άλλον γιατρό.

Πήγα σε μια άλλη γιατρό, μου κάνει υπερηχογράφημα, μου λέει: «Εξωτερικά το συκώτι σου είναι καθαρό. Οι αναλύσεις σου είναι καθαρές. Δεν έχεις τίποτα».

Όμως, έπρεπε να κάνω και ένα MRI να δείξει και για εσωτερικά. Πηγαίνω, μου κάνουν MRI και όταν βγαίνουν τα αποτελέσματα, εκεί έζησα το απόλυτο θαύμα του Αγίου μου!

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το συκώτι μου είναι εντελώς καθαρό και ότι δεν έχει τίποτα. Το μόνο που υπάρχει είναι μια εξωτερική πληγή από εγχείρηση! Και εκεί είπα: «Εγώ εγχείρηση δεν έκανα, αλλά την έκανε ο Άγιος Εφραίμ και με έκανε καλά!».

Μου χάρισε τη ζωή! Δοξασμένο το όνομά Του!

Τον ευχαριστώ για όλα!

Πηγή εδώ


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!