Συγκλονίζει ο Κώστας Χαρδαβέλας: Το θαύμα που έζησα στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας διηγείται το θαύμα που του έκανε η Παναγία η Εκατονταπυλιανή. Βλέπομε ότι στους πολυάσχολους ανθρώπους, όπως στην περίπτωση αυτή ο Κώστα...

Ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλας, μίλησε για την προσωπική μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, καθώς και για το θαύμα της Παναγίας Εκατονταπυλιανής που βίωσε κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας του.

Βλέπομε ότι στους πολυάσχολους ανθρώπους, όπως στην περίπτωση αυτή του Κώστα, η πίστη διατηρείται ακόμη και με μια στοιχειώδη προσευχή, που γίνεται όμως σε καθημερινή βάση, σταθερά.

Ένα Πάτερ ημών το πρωί και ένα το βράδυ, συνοδευόμενο από μια μικρή προσευχή ή ύμνο στην Παναγία είναι ικανό να μας κρατήσει στη μνήμη του Θεού, ώστε να μπορούμε να ζητήσουμε να γίνει ακόμα και ένα μεγάλο θαύμα στη ζωή μας! Βέβαια καλύτερα είναι να είμαστε πιο συνεπείς μετέχοντας στα Μυστήρια της Εκκλησίας, νηστεύοντας, πίνοντας Αγιασμό κ.λ.π. ώστε να αποφεύγομε προληπτικά όλες τις ταλαιπωρίες των επώδυνων ασθενειών!

Τότε είμαστε θρήσκοι, όχι “θρησκόληπτοι” που λέει ο Κώστας. Και οι θρήσκοι κερδίζουν διπλά. Και σ’ αυτή τη ζωή την πρόσκαιρη, και στην άλλη την αιώνια.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!