Τα Άγια Λείψανα και το Οστεοφυλάκιο της Σκήτης Αγίας Άννας σε ένα συγκλονιστικό βίντεο

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΗΣ ΣΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ - ΑΡΧΕΣ 1994

Ο Γέροντας Γαβριήλ και ο π.Χρυσόστομος από το κελί των Καρτσωναίων ξεναγούν τον κ.Γιώργο Μπουτσουρή στην σκήτη της Αγίας Άννης (Άγιον Όρος) στις αρχές του 19...

Συγκλονιστικό βίντεο από το μακρινό 1994 για αυτούς που δεν φοβούνται το θάνατο

Ο Γέροντας Γαβριήλ και ο π.Χρυσόστομος από το κελί των Καρτσωναίων ξεναγούν τον κ.Γιώργο Μπουτσουρή στην σκήτη της Αγίας Άννης (Άγιον Όρος) στις αρχές του 1994. Η ξενάγηση-προσκύνημα επικεντρώνεται στα Άγια Λείψανα της Σκήτης μεταξύ των οποίων εξέχουσα θέση έχουν: – Το Λείψανο της “γιαγιάς” του Κυρίου μας της Αγίας Άννης (αριστερό πόδι).

Η Κάρα του Αγίου Νεκταρίου Αγιαννανίτου. -Η Κάρα του Αγίου Μακαρίου Αγιαννανίτου. Η ξενάγηση-προσκύνημα ολοκληρώνεται στο οστεοφυλάκιο της Σκήτης όπου με δέος παρατηρούμε πάμπολλες αγιασμένες κάρες παλαιών μοναχών και ιερομονάχων, ωρισμένες από τις οποίες ανήκουν σε πολύ γνωστές ιερές προσωπικότητες του παρελθόντος. Επί παραδείγματι:

Η κάρα του φημισμένου παπά-Σάββα του Πνευματικού, η οποία συχνά ευωδιάζει.  Η κάρα του παπά-Παύλου του πνευματικού ο οποίος εκοιμήθει το 1988.

Η κάρα του γέρο-Μάξιμου (αδελφού της γνωστής και αγαπητής ηθοποιού Γεωργίας Βασιλειάδου), ο οποίος εκοιμήθει το 1964. Την ευχή τους να έχουμε!


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!