Θαυμαστό γεγονός στην Παναγία Ελεούσα στα Φάρσαλα

Μέγα σημείο γέγονε σήμερα στο ιερό προσκύνημα της Παναγίας Δεμερλιωτίσσης. Κάποια ευσεβής αδελφή απο το Αρμένιο Λαρίσης, που έχει μεγάλη ευλάβεια στην σεπτή εικόνα της Παναγίας Ελεούσας Δεμερλιώτισσας, η οποία κατά το παρελθόν θεραπεύτηκε απο καρκίνο, μου διηγήθηκε σήμερα που τη γνώρισα στο ιερό προσκύνημα που εκκλησιάστηκα,λόγω και του γεγονότος οτι δέσποζε για 2-3 ημέρες για προσκύνημα η κάρα του αγίου Δεσπότου μας Σεραφείμ Φαναρίου και Νεοχωρίου του θαυματουργού.

Μετά την θεία λειτουργία κάποιες ευσεβείς αδελφές,πήγαν στην ακοίμητη κανδήλα της ιεράς Εικόνος να πάρουν λίγο άγιον έλαιον. Εκείνη τη στιγμή περνούσε απο εκεί η αδελφή που ανέφερα απο το Αρμένιο. Μόλις τις είδε,ζήτησε λίγο βαμβάκι για να πάρει και αυτή απο το άγιον έλαιον.

Ταυτόχρονα εν ριπή οφθαλμού,άρχισε το άγιον έλαιον να φουσκώνει, να ανεβαίνει προς τα επάνω, και αφού ξεχύλλισε απο το ποτήρι, άρχισε να πέφτει σε όλη την κανδήλα, και σε κάποιο έπιπλο. Μόλις το είδαν οι παρευρισκόμενοι, θαύμασαν με το σημείο αυτό, και άρχισαν να σκουπίζουν την κανδήλα και το έπιπλο.

Εκείνη τη στιγμή περνούσα κι εγω απο εκεί, είδα οτι σκούπιζαν τη κανδήλα, αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία, νομίζοντας οτι χύθηκε απλά το άγιο λάδι. Μετά όμως που γνωρίστηκα συν Θεώ με την εν λόγω αδελφή στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου, και είδε οτι έχω ευλάβεια στα θεία, μου εξιστόρησε το γεγονός κατ’ιδίαν. Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν, και στην Υπεραγία Θεοτόκο Ελεούσα Δεμερλιώτισσα. Δ.Π.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!