Θλιβεροί ακόλουθοι του Ταγίπ…

Πολλά πολιτικά κόμματα δημοσίευσαν ανακοινώσεις στήριξης προς την στρατιωτική επιχείρηση Πηγή Ειρήνης που άρχισε στον βορρά της Συρίας κατά του YPG

O Γενικός Πρόεδρος του κόμματος CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου έγραψε: Οι προσευχές μας είναι οι ηρωικοί στρατιώτες μας χωρίς καν να ματώσει η μύτη τους, το συντομότερο δυνατό να ολοκληρώσουν με επιτυχία την επιχείρηση Πηγή Ειρήνης. Ο Αλλάχ να προστατεύει τα τέκνα του, ο Αλλάχ να καταστήσει νικητές τα τέκνα μας”.

Ο Γενικός πρόεδρος του ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί έγραψε : “Η Τουρκική Δημοκρατία με την επιχείρηση Πηγή Ειρήνης που άρχισε στις 16:00, ξεκίνησε μια ιερή εκστρατεία για να εξουδετερώσει στις περιοχές όπου έχουν φωλιάσει, τις προδοτικές και διασπαστικές οργανώσεις που απειλούν σοβαρά την επιβίωση και την εθνική ύπαρξη της. Ως Κόμμα Εθνικιστικού Κινήματος στηρίζουμε απόλυτα και εγκάρδια την επιχείρηση Πηγή Ειρήνης”

Ο Γενικός πρόεδρος του κόμματος Μεγάλης Ενότητας Μουσταφά Ντεστιτζι  έγραψε : “Ας είναι ευλογημένη. Εμείς ως κόμμα ΒΒΡ από την αρχή είχαμε δηλώσει πως αυτή η επιχείρηση ήταν υποχρεωτική και εξίσου σημαντική με την ειρηνευτική επιχείρηση στην Κύπρο. Εξαρχής άλλωστε την στηρίζουμε”.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!