Το Ευαγγέλιο γέμισε με αίμα»-Συγκλονιστικό σημείο 22-8-21 στην Αγία Ειρήνη στα Καμίνια

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί
Ένα συγκλονιστικό συμβάν έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης, δυστυχώς όμως υπάρχει ως ένδειξη μόνο η προσωπική μαρτυρία των προσώπων και τα βάμματα όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω

Το σοκ ήταν ιδιαίτερα ισχυρό όπως θα καταλάβετε στην συνέχεια.

Το σημείο συνέβη κατά το Εωθινό Ευαγγέλιο του Όρθρου την Κυριακή 22 8 21

Είναι δύσκολο μια τέτοια ώρα να σκεφτείς τη δημοσιοποίηση του γεγονότος καθώς η κατάνυξη σε περικλείει. Ο Ιεροψαλτης μετά το τέλος του Ευαγγελίου ξεκίνησε να ψάλλει τον %0 ψαλμό << Ελέησον με ο Θεός >> όπου ο Ιερέας βάση του τυπικού βγαίνει για να προσκυνήσει το εκκλησίασμα το Άγιο Ευαγγέλιο Ο Ψαλμός τέλειωσε όμως ο Ιερέας ακόμη δεν είχε βγει. Έτσι ο κύρ. Δημήτρης ο ψάλτης του Ναού μπήκε μέσα στο Ιερό να δεί τι συμβαίνει. Βλέπει των ιερέα Π. Ονούφριο των βοηθό του ιερού κύρ. Μανόλη και έναν επίσκοπο ηλικιωμένο που παρευρευρησκόταν λόγω ηλικίας όμως δεν λειτουργούσε ,αποσβολωμένους και ο Ιερέας γυρίζει και του λέει.

Δημήτρη, έλα να δεις… Το Ιερό Ευαγγέλιο όπως το είχε κλείσει μετά την Ανάγνωση

Ο Ιερέας, <<έπεσε ΑΙΜΑ από των ουρανώ όπως το εκφράστηκε>> , και είχε γεμίση το Ευαγγέλιο από πάνω Αίμα << ΤΙΜΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΙΜΑ>>

Καταλαβαίνετε τον Εκστασιασμό των παρευρισκομένων καθώς ο Ιερέας μάζεψε το ΤΙΜΙΟ ΑΙΜΑ με βαμβάκια και βγήκε να το προσκυνήσουν οι πιστοί.

Αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος του σημείου τούτου. Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ΄ ΗΜΩΝ.

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!