Τραμπ : “Οι Κούρδοι πολέμησαν μαζί μας, αλλά”

Ανακοίνωση από τον Τραμπ περί Συρίας: ” 50 στρατιώτες υπήρχαν και αυτά τα άτομα αποσύρθηκαν από την βόρεια Συρία”

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντοναλτ Τραμπ ανακοίνωσε πως από την περιοχή στην οποία πιθανόν θα πραγματοποιήσει στρατιωτική επιχείρηση η Τουρκία εξήλθαν 50 Αμερικανοί στρατιώτες.

Ο Τραμπ στο ανοιχτό για τον τύπο τμήμα της συνάντησης που είχε με ανώτατους στρατιωτικούς αξιωματούχους στο Λευκό Οίκο, έκανε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους σχετικά με την απόφασή του για τη Συρία.

Ο Τραμπ ανέφερε πως οι ΗΠΑ έμειναν στη Συρία περισσότερο από όσο χρειαζόταν και δήλωσε πως στη συγκεκριμένη περιοχή (περιοχη στην οποία θα κάνει στρατιωτική επιχείρηση η Τουρκία) υπήρχαν 50 στρατιώτες και αυτά τα άτομα εξήλθαν από κει”.

Ο Τραμπ επίσης σε ανάρτηση που έκανεε στο twitter έγραψε : “οι Κούρδοι πολέμησαν μαζί μας αλλά για να το κάνουν αυτό πληρώθηκαν πολλά χρήματα και τους δόθηκε εξοπλισμός. Οι Κούρδοι επί πολλά χρόνια πολέμησαν ενάντια στην Τουρκία. Επί τρία χρόνια εμπόδισα αυτό τον πόλεμο αλλά πλέον για εμάς ήρθε ο καιρός να απομακρυνθούμε από αυτούς τους ανόητους και εν πολλοίς προερχόμενους από φυλές  ατελείωτους πόλεμους και να φέρουμε τους στρατιώτες μας πίσω”.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!