Βίντεο-Ψευδομουφτής Μέτε : ¨Αυτοί που αυτοαποκαλούνται Έλληνες¨ !

Kείμενο του ιστολογίου 19/11/2019

Το παρακάτω βίντεο είναι μια προπαγάνδα του κρατικού τουρκικού καναλιού TRT.  Ο πρώτος που μιλάει για τα ¨βάσανα¨ που τραβάνε οι μουσουλμάνοι στην Θράκη είναι ο αρχιπράκτορας τουρκικών συμφερόντων Ξάνθης ο Αχμέτ Μέτε. Μεταξύ άλλων λέει και τα εξής :

¨Φυσικά ως κοινότητα, μέσα σε μια χριστιανική κοινωνία που αυτοαποκαλούνται Έλληνες και δεν επιθυμούν ιδιαίτερα να αναγνωρίσουν το δικαίωμα ζωής σε άλλα έθνη, τα προβλήματα των μουσουλμάνων και Τούρκων είναι πολλά. Σε. Το ελληνικό κράτος δηλώνει πως εδώ δεν υπάρχουν Τούρκοι. Για αυτό το λόγο όποιο άτομο είναι τούρκικης εθνικότητας, δεν του δίνεται η δυνατότητα στη ζωή και του λένε πως δεν είναι τέτοιος.

Ο παππούς μου σκοτώθηκε υπερασπιζόμενος το ελληνικό κράτος στον ελληνοϊταλικό πόλεμο. Τόσο πολύ έχουμε αγωνιστεί ως άνθρωποι για αυτή την πατρίδα. Ελάτε όμως και δείτε πως η Ελλάδα εμένα τον εγγονό του με αντιμετωπίζει ως προδότη. Με τρέχουν από δικαστήριο σε δικαστήριο, επιβάλλουν οικονομικά πρόστιμα και ποινές και πιέζουν. Για ποιο λόγο; Δεν θα λες πως είσαι Τούρκος και δεν θα λες πως είσαι μουσουλμάνος. Πού είναι λοιπόν που η Ευρώπη υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα; Ορίστε ας έρθει η Ευρώπη, να δούνε πώς ζουν οι χριστιανοί και οι μουσουλμάνοι και δεύτερον να δούνε το τι καταπίεση αντιμετωπίζουν οι μουσουλμάνοι στη δυτική Θράκη.¨

Φυσικά οι ποινές σε βάρος του ψευδομουφτή δεν έχουν να κάνουν με αυτά που οι ίδιος ψευδώς λέει, αλλά με άλλα πραγματικά αδικήματα. Αλλά με αυτά και με αυτά γίνεται η προπαγάνδα της Τουρκίας.

Βίντεο-Ψευδομουφτής Μέτε : ¨Αυτοί που αυτοαποκαλούνται Έλληνες....¨ !

Να σημειώσουμε πως στην συνέχεια του βίντεο τις απόψεις της Τουρκίας, φαίνεται να συμμερίζονται απόλυτα η ακτιβίστρια κυρία Άννα  Στάμου και ο Έλληνας πολίτης-Αιγύπτιος στην καταγωγή σύζυγος της. Αυτοί που προσεύχονται για τον Ερντογάν.

Κύριε δήμαρχε Ξάνθης, βλέπετε η αγάπη του Μέτε για τους Έλληνες τρέχει από τα  μπατζάκια του ! Μην ξεχάστε να τον επισκεφτείτε πάλι.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!