Υποψιάζομαι ότι μου έχουν κάνει μάγια – Ποια τα συμπτώματα; Τι να κάνω;

Μάγια: Όταν οι μάγοι κάνουν τελετές μαγείας για να καταστρέψουν κάποιους ανθρώπους, χρησιμοποιούν κάποια αντικείμενα. Μερικά από αυτά, τα αναφέρει και ο Άγιος Κυπριανός στις ευχές εναντίον της μαγείας.

Είναι, τα χαρτιά τής τράπουλας, τα κόκκαλα πεθαμένων ανθρώπων, των ζώων, τον καφέ και το φλιτζάνι, τα ζώδια, τα άστρα, τα ωροσκόπια κλπ.

Άλλοι χρησιμοποιούν φυτίλια από λαμπάδες τού γάμου, πού τα αρπάζουν κρυφά μέσα στην φασαρία στην Εκκλησία.

Τα αρπάζουν, ακόμη και φίλες ή και συγγενείς τού ζευγαριού, και πού με αυτά θα «δέσουν» το νέο ζευγάρι, θέλοντας να τού κάνουν το κακό…

Άλλοι χρησιμοποιούν κουφέτα γάμου, νυφικά, ή ρούχα πού φορέθηκαν την ημέρα του γάμου, άλλοι πετούν στις πόρτες λάδια μελετημένα, κόκκαλα και χώματα από τάφους, αυγά, και ακαθαρσίες.

Υπάρχουν ακόμη φυλακτά, πού απ΄έξω φαίνονται αγιωτικού περιεχομένου μέσα όμως έχουν γράμματα με μαγείες, κατάρες, και βλαστήμιες εναντίον τού Χριστού, γραμμένες συνήθως στα Ινδικά, Αιγυπτιακά, κλπ.

Τέλος, άλλοι σχίζουν με ξυράφια ή ψαλίδι, μικρά κομματάκια από ρούχα πού φοριούνται, ρίχνουν σκόνες ή υγρά σε γλυκά, ποτά, ή φαγητά για να φάει το αντίθετο πρόσωπο, πού καμμιά φορά το καλούνε και στο σπίτι τους, και άλλα πολλά από τα πλέον πιθανά έως τα πλέον απίθανα.

Γενικώς η μαγεία διακρίνεται σε δύο μεγάλα κεφάλαια, την λευκή και την μαύρη, πού είναι το ίδιο επικίνδυνη και μισητή από τον Θεό, ανεξαρτήτως τίτλου.

Χώρες με μακρά παράδοση στην ειδωλολατρική μαγεία είναι κυρίως η Ινδία, με τους γκουρού και τα Ασραμ, καθώς και η Αίγυπτος.

Και στα δύο είδη μαγείας καλείται, με μυστικά ή και φανερά λόγια, ο αρχηγός των πνευμάτων του σκότους…

Οι καθησυχαστικές λέξεις τού μάγου, τού μέντιουμ, ή τής μάγισσας ότι εμείς πάμε για καλό, θέλοντας να βγάλει την λευκή μαγεία αθώα, είναι μόνο για τα μάτια και τα αυτιά του κόσμου, ενός κόσμου πού αγνοεί τίς βαθιές πλεκτάνες τού Σατανά, και τούς άπειρους μετασχηματισμούς του, όπως αναφέρει σχετικά, ο Απόστολος Παύλος.

ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

Ανάλογα με τον επιδιωκόμενο σκοπό είναι και τα συμπτώματα.

Το ερώτημα λοιπόν είναι, για ποιόν ακριβώς λόγο έκαναν τα μάγια;

Για να διαλύσουν μία ευτυχισμένη οικογένεια;

Για να μείνουν ανύπανδρα τα παιδιά;

Για να χωρίσουν ένα ζευγάρι;

Για να μη κάνει παιδιά το ζευγάρι;

Για να πέσει ένα πρόσωπο σε αμαρτία με άλλο, (συγκεκριμένο πρόσωπο);

Για να «δεθεί» ο άνδρας ή η γυναίκα, και να μη μπορούν να συνέλθουν σαν σύζυγοι;

Για να αρρωστήσουν κάποιο πρόσωπο, να σκοτωθεί, ή να λιώσει στο κρεββάτι;

Για να τού κλείσουν την επιχείρηση;

Και πολλά άλλα…

Συνήθη συμπτώματα ενός ανθρώπου πού υποφέρει από μαγεία είναι;

Τρομεροί πονοκέφαλοι, γκρίνιες με το παραμικρό, φοβίες ή μελαγχολίες αδικαιολόγητες, πόνοι και αρρώστιες απανωτές και οι γιατροί να μη βρίσκουν τίποτα, αδικαιολόγητες οικονομικές δυσκολίες κλπ.- κλπ. Βέβαια πολλά από αυτά μπορεί να είναι ψυχικές ασθένειες ή ψυχολογικά.

ΠΩΣ ΘΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΜΕ;

Μοναδική ασφάλεια στα όσα πιο πάνω αναφέραμε, είναι η καταφυγή μας στον Χριστό και στην Ορθόδοξη Εκκλησία Του.

Αυτό, είναι και το μόνο πού φοβάται ο πειρασμός.

Ας δούμε όμως ένα παράδειγμα, όπως το βρήκαμε καταχωρημένο, στο ενδιαφέρον πράγματι βιβλίο

ΠΩΣ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΓΙΑ

Τού Αρχιμανδρίτου Νεκταρίου Μουλατσιώτη, καθηγουμένου της Ιεράς Μονής των Αγίων Σεραφείμ του Σαρώφ και Αγίου Αυγουστίνου, στο Τρίκορφο Δωρίδος.

Μερικά αποσπάσματα πού αναφέρει ό ηγούμενος τής μονής…

Ήλθε πρό ημερών μια οικογένεια και μάς έλεγε ότι στο σπίτι τους συμβαίνουν περίεργα πράγματα.

Τρίζουν τα κάδρα τους, έχουν γκρίνια και τσακωμούς αδικαιολόγητους, τα οικονομικά τους πάνε από το κακό στο χειρότερο, αρρώστιες τούς βασανίζουν συχνά και οι γιατροί δεν βρίσκουν τίποτα, κλπ.

Τότε τούς ερωτώ:

— Εκκλησία πηγαίνετε τις Κυριακές;

— Όχι, μού απαντούν.

— Εξομολογείσθε;

–Όχι!.

— Κοινωνάτε;

— Όχι!

— Προσευχή κάνετε, το πρωί και το βράδυ;

–Όχι!

–Νηστεύετε την Τετάρτη, Παρασκευή, Σαρακοστές;

–Όχι!

— Αγιασμό πίνετε και τρώτε αντίδωρο κάθε πρωί;

— Όχι!

— Αγιασμό ή ευχέλαιο κάνετε στο σπίτι σας;

— Όχι!

— Αγία Γραφή, θρησκευτικά βιβλία, διαβάζετε;

— Όχι!

Τί περιμένετε τότε αγαπητοί μου;

Μέσα σας δεν υπάρχει Θεός, δεν υπάρχει Χριστός, έχει φύγει. Μόνο διάβολος υπάρχει, γι΄αυτό και πάτε κατά διαβόλου. Όπου διάβολος εκεί κακό, γκρίνιες, αρρώστιες, τσακωμοί, συμφορές, φασαρίες…

Όπου υπάρχει Θεός εκεί επικρατεί χαρά, ειρήνη, υγεία, αγάπη. Βάλτε τον Θεό μέσα στο σπίτι σας αν θέλετε να φυλαχτείτε από κάθε κακό. Γιατί ο σατανάς βλέποντας τον Χριστό στην καρδιά σας φεύγει μακριά;»

Ο μοναδικός τρόπος διαλύσεως κάθε μαγείας, αλλά και θεραπείας από δαιμονισμό (κατάληψη δηλαδή από πονηρά πνεύματα, γιατί συμβαίνουν δυστυχώς και αυτά), είναι η μετάνοια και ο εσωτερικός πόνος για όσα μέχρι σήμερα, απέναντι Θεού και ανθρώπων διαπράξαμε.

Είναι ακόμη, και ή επανόρθωση, όπου γίνεται, των καταστροφών μας, ή ειλικρινής και ξεκάθαρη εξομολόγηση από παιδικής ηλικίας, ή τακτική Αγία Κοινωνία και εφ΄όσον μάς επιτρέπει ο πνευματικός μας, και ή συνεπής Χριστιανική, νέα ζωή μας;


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!