Ζητούν Παγκόσμια Διακυβέρνηση

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στην Ελλάδα που εδώ και 10 χρόνια ζητούν την επιβολή Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Η κρίση του ιού covid-19 έφερε και πάλι στο προσκήνιο τον Γιώργο Παπανδρέου που με μήνυμά του με αφορμή την Εθνική Εορτή της Ελλάδα, ζητά και πάλι την επιβολή / δημιουργία Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Όπως δημοσιεύτηκε στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρώην Πρωθυπουργός ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η επόμενη ημέρα, η νέα πραγματικότητα, απαιτεί νέα μέσα, εργαλεία, διαδικασίες, ιδέες, για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντός μας, στον κόσμο, την Ευρώπη, την Ελλάδα.

Η πανδημία του κορονοϊού ανέδειξε την ανάγκη μιας παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης.

Και την ανάγκη, ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου, που θα έχει στο επίκεντρό του, το σεβασμό των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων, με σεβασμό παράλληλα στον κοινό μας πλούτο, το περιβάλλον».

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πόσες φορές, σταθερά και διαχρονικά, από το βήμα της Βουλής, από τον ΟΗΕ, από fora, σε συνεντεύξεις, ζητά ο Γιώργος Παπανδρέου την επιβολή παγκόσμιας κυβέρνησης.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που από την Αθήνα και τις Βρυξέλλες, έχει ζητήσει και αυτός την επιβολή παγκόσμιας κυβέρνησης.

Ίσως, η κρίση με τον ιό covid-19 και η απαγόρευση κυκλοφορίας, να είναι η αρχή της επιβολής παγκόσμιας κυβέρνησης. Ίσως ναι, ίσως όχι. Ας ελπίσουμε πως τα δημοκρατικά και ανθρώπινα δικαιώματα δεν θα καταπατηθούν τους επόμενους μήνες.


Μην αμελήσετε να κάνετε Μου αρέσει! στη νέα μας σελίδα στο facebook!
Ευχαριστούμε πολύ!